Što kupaće gaćice govore o muškarcu?

No osim trendova odabir kupaćih gaća ovisi i o karakteru muškarca koji ih nosi. Proizvođači kupaćeg asortimana za muškarce analizirali su svoje potrošače i otkrili njihove glavne karakteristike.

Bokserice
Klasične bokserice, kako tvrde vlasnici najpoznatijih brandova kupaćeg asortimana za muškarce, opisuju muškarca koji je spreman za vezu i nije ga strah obveza koje ona nosi. Takav model hlačica vole pomalo konzervativni i tradicionalni muškarci.

Duge, surferske hlačice
Surferske hlačice postale su vrlo popularne, a mogu se nositi i u teretanu. One opisuju ležeran tip muškarca koji voli ekstreman način zabave. Iako izgledaju pomalo šlampavo vlasnici ovakvih hlačica za kupanje zapravo su pravi su frajeri, svjesni svojih prednosti i jako dobro znaju kako se zavodi.

Bermude
Bermude do koljena najomiljeniji je model muških hlačica za kupanje. One opisuju muškarca koji voli biti opušten, dobro se osjeća u svojoj koži i ne zamara se sitnicama. No muškarci koji nose bermude u žarkim bojama ili s izraženim uzorcima vole biti u centru pažnje i nije im problem izraziti svoje osjećaje.

Uske bokserice
Minijaturne uske bokserice nose frajeri koji imaju vrlo visoko mišljenje o sebi i svom tijelu, ali i oni koji su skloni pretjerivanju. S ovakvim komadom za plažu treba biti vrlo oprezan jer tanka je granica između visokog samopouzdanja i narcisoidnosti. Isto tako, rijetko kojem muškarcu savršeno pristaju.

Slip gaćice
Slip gaćice obilježile su prošlost, no za ovaj vrlo oskudan komad još uvijek postoji mjesto pod modnim nebom. Osim plivača i vaterpolista najčešće ih nose samouvjereni, sigurni i poprilično optimistični muškarci koji vole isticati svoju muškost. No moramo priznati kako smo ipak malo suzdržani kada je ovaj model kupaćih gaćica u pitanju jer ponekad otkrivaju više nego što bi to trebale.

izvor: zadovoljna.hr