Što držanje za ruke dvoje partnera govori o njihovoj vezi?

ljubav, kazna, veza, partneri, ljubav, ljubomora, dječak, žena, ljubav, sex, romantika, intima, ljubav, veza, partneri, prijateljice, dečko, sms, sms poruke, ljubav, rok trajanja, ljubav, potraga, putovanje, oglas, smijeh, BIH, pismo, ljubav, internet, ljubav, godine, granica, ljubav, život, romantika, veza, partner, prekid, ruke, ljubav, stvari, prava ljubav, znakovi, sretna veza , sretne veze, parovi
Dovoljan je i jedan pogled na njihove ruke da biste shvatili što osjećaju jedno za drugo i kako će se razviti ta veza, pa evo što znači svaki oblik držanja za ruke:

Držanje za jedan prst - ovakav način držanja ruku otkriva želju za nezavisnošću oba partnera. Ovi parovi znaju kako poštovati privatnost i međusobnu slobodu. No to može ukazivati i na želju jedne strane za prekidom.

Isprepleteni prsti - strastven par i između kojeg postoji jaka veza. Kad ovako držite ruke, važno je da oboje čvrsto držite partnerovu ruku. Nije dobar znak ako je jedna ruka prelabava.

Lagano držanje za ruke - ova situacija može upućivati da par nije na istoj valnoj duljini. Tko god od njih vuče ruku pokušava ubrzati drugog partnera na određeni način. Također može biti znak da su zasićeni rutinom.

Ne drže se za ruke - ako vas partner u početku veze ne želi držati za ruku, možda nije dovoljno zainteresiran. Kasnije u vezi može biti znak želje za slobodom, privatnošću ili srama. Obično nije razlog za zabrinjavanje.

Pojačano držanje s dvije ruke - ovakvo držanje za ruke obično ukazuje da vaša veza postaje ozbiljna i čvrsta. No katkad to može upućivati i na preposesivnog partnera ili partnericu.

Ruka pod ruku - parovi najčešće ovako drže ruke kad dolaze na event ili jednostavno kada partner drži kišobran. No na taj način ih mogu držati i ako partnerica želi dodatnu podršku u vezi ili se osjeća nesigurno.

Ruka u ruci - odnos se temelji više na ljubavi, a manje na strasti. Partner čiji je dlan okrenut prema dolje ima snažniji karakter, odlučniji je i češće preuzima inicijativu.

abcportal.info