Što djevojke zaslužuju znati o svom frajeru

sexy, muškarac žena, Druge žene, priznajte pogrešku, veza, osjećaji, ljubav
Istini za volju, mi poštujemo vašu potrebu za privatnošću. Ali ponekad, morate dati neki detalj iz svog života. Vjerujte, određena informacija o vašem životu ključna je za očuvanje mira. Zato sitni razgovori o tim stvarima preventirat će kasnije velike rasprave i svađe.

1. Vaša prošlost

Štogod naučimo o vašoj prošlosti, ne bi trebalo promijeniti naše mišljenje o vama. Bolje je dati vremena da nas prihvate takvima, kakvi smo zapravo, da se ne dogode kasnija iznenađenja. Na primjer, bolje je da vam frajer kaže da je varao bivšu i zato prekinuo s njom, nego da zbog straha da vas ne izgubi takve informacije skriva od vas.

2. Iznesite svoje prave osjećaje

Čak i ako niste baš sigurni što osjećate, bolje je to reći nego prešutjeti. Tako će svi znati na čemu su i neće biti zabune i krajnjih neugodnosti.

3. Priznajte kad ste u krivu

Žene smatraju da je pravi znak snažnog odnosa, sposobnost rješavanja međusobnih konflikata. Imajte na umu da je jednako važno ono što se kaže i način na koji se kaže. Nemojte biti pretjerano tvrdoglavi i priznajte pogrešku jer će vas to samo još dodatno zbližiti.

4. Druge žene u vašem životu

Ležerno padamo na priče o tome kako ste povezani sa svojim prijateljima s faksa. Stoga, svojoj djevojci trebate objasniti gdje oni točno pripadaju u vašem životu, jesu li vam oni samo prijatelji ili nešto više. Nemojte se bojati posljedica, jer će vaša draga znati cijeniti vaš trud.

cosmopolitan.hr