Splitska Victoria Beckham Monika Sablić otvara novi dućan u Mostaru

Monika Sabljić, moda, dućan
Splitska Victoria Beckham ovih će dana proslaviti 11. godišnjicu braka s bivšim nogometašem Goranom Sablićem, a presretna je i zato što će njezine kreacije, osim u Hrvatskoj od sredine prosinca biti dostupne i Mostarkama.

Svojom novom kolekcijom, kojom otkriva seksepilnost i skrivenu ženstvenost, Monika Sablić još je jednom oduševila zaljubljenice u modu. Namijenjena je mladim djevojkama, ali i ženama u najboljim godinama, kako u svečanim prigodama, tako i u svakodnevnim varijantama.

Prezaposlena mama dvoje djece, 8-godišnje kćerkice Mali Marije i sinčića Andreja, kojeg je na svijet donijela u travnju, kaže da bi joj dan trebao trajati 48 sati.

Nakon što je prije 3 godine u sedmom mjesecu trudnoće izgubila bebu, bivša Miss Dalmacije sada je napokon u potpunosti ispunjena. 'Zbog cijele situacije koja mi se bila desila, sada sam baš pronašla jedan mir, uživam s familijom, uživam u ovom poslu i samo želim zdravlje sebi, svojoj djeci i svim ljudima dobre volje', ističe modna dizajnerica.

U mijenjanju pelena dobro se snašao i Monikin suprug Goran, bivši nogometaš Dinamo Kijeva. Ovaj skladan par će 14. prosinca proslaviti 11. godišnjicu braka.

dnevnik.hr