"Splitska prostitutka mi je nudila 10 tisuća eura da joj napravim dijete"

Privedene su na Prekršajni sud gdje su platile kaznu. Svoje usluge reklamirale su u Malom oglasniku,a pola sata cijenile su 300 kuna, dok je sat vremena koštao 500 kuna.
Sve započelo tijekom subotnjeg izlaska

Protagonist naše priče je 24-godišnji mladić (podaci poznati redakciji) koji je prije nekih godinu i pol dana u gradu pod Marjanom na sličan način upoznao jednu prostitutku porijeklom iz Zagreba. U cijeloj priči zanimljivo je to što je od nje dobio nemoralnu i pomalo čudnu ponudu.

Sve je započelo prije jednog običnog subotnjeg izlaska. Društvo se skupilo u njegovom stanu, malo se popilo i kako to obično ide prije izlaska odlučili su "ubiti vrijeme". Uzeli su mali oglasnik i zvali prostitutke, čisto zbog razgovora. Većina od njih je nakon što su shvatile da se ne radi o poslu prekinule poziv, međutim jedna nije.

Razgovor s ekipom trajao je nekih dvadesetak minuta. Predstavila im se, a ubrzo im je ispričala zašto se počela baviti tim zanimanjem. Kazala im je da dolazi iz Zagreba, a u Split je došla za vrijeme turističke sezone jer tada je u gradu najviše potencijalnih mušterija. Nakon toga ostala je u Splitu, upoznala cimericu i proširila "biznis". No, nije ostalo sve na tom razgovoru.
"Nazvala me nakon nekoliko dana"

- Počelo je kao zezancija, nakon toga ozbiljno smo pričali s njom. Kako joj je ostao moj broj, nazvala me nakon nekoliko dana. Bio sam iznenađen pozivom, ali opet smo popričali o svemu i svačemu. Ti naši razgovori postali su dosta česti sljedećih dva mjeseca. Ispričala mi je cijelu svoju povijest i pitala je kad ćemo se upoznati, kaže nam mladić.

Mislio je da pod upoznavanjem cilja na pružanje "usluga", međutim Zagrepčanka nije ciljala na to. Nakon uzastopnih razgovora rekla mu je da se moraju naći jer ima odličnu ponudu za njega. Odlučio ju je saslušati. Našli su se u jednom kafiću pored autobusnog kolodvora.

- Rekla mi je kako izgleda i gdje ću je naći. Zaintrigiralo me pa sam odlučio doći. Dogodilo se to jednog radnog dana ujutro. U kafiću sam vidio žensku plave kose koja je odgovarala opisu. Upoznali smo se i počeli pričati, a nakon toga sam ostao prilično iznenađen njenom ponudom. Pričala je kako je dosada poprilično zaradila od svog posla zbog čega se želi povući i mirno živjeti.
"Odbio sam je, odbijanje je mirno prihvatila"

"Kroz razgovor sam shvatila da si normalan", željela bih da mi napraviš dijete, a ja ću ti to dobro platiti. Ponudila je deset tisuća eura i rekla da se nakon što zatrudni ne moramo više nikad vidjeti. Naravno odbio sam ponudu, što je ona mirno prihvatila. Cijela njena priča mi je bila sumnjiva. Bar ja mislim da ona ima sto različitih načina na koje može zatrudnjeti, a i nikada to ne bih napravio, kaže 24-godišnjak.

Nakon susreta nisu se više tako često čuli. Tek godinu dana nakon toga mu je rekla kako se i dalje bavi svojim poslom, ali na jedan drugi način. Da li je u međuvremenu uspjela u svom naumu nije mu željela otkriti.

izvor: dalmacijanews