Spavala sa 5.000 muškaraca u devet godina

Nikki Lee se također hvali da joj je osobni rekord bio seks s četiri muškarca u jednoj noći, a naglasila je da se nikad nije poseksala s istim muškarcem dva puta.

Plavuša iz Essexa u šokantnoj ispovijesti otkrila da se seksala u noćnim klubovima, uličicama, parkovima, kinu, otkad je izgubila djevičanstvo u 16. godini.

Osim toga otkriva da redovito odlazi na odmor samo zbog seksa gdje spava s muškarcima po klubovima, plažama i balkonima. Pohvalila se da se prosječno poseksala s dva muškarca po danu, a u maloj crvenoj bilježnici redovito zapisuje svoja zapažanja o njihovim ljubavničkim vještinama i, naravno, ocjene, piše tportal.hr.

Do svoje 21. prema vlastitim riječima spavala je sa 2.289 muškaraca. 'Stavila sam zvjezdicu kod onih koji su bili sjajni u krevetu. Puno muškaraca se hvali brojkama, pa zašto onda ja ne bih imala svoju malu crvenu knjižicu', kaže Nikki koja priznaje da joj se seks kao droga. No, iako je spavala s četiri različita muškarca u istom danu, tvrdi da ima kriterije ispod kojih ne ide.

'Imam samo dva pravila, ne spavam s muškarcima koji su zauzeti i prakticiram isključivo siguran seks. Osim toga, kod mene prolazi gotovo sve drugo. Neki moji prijatelji misle da sam ovisnica o seksu, a ako jesam, uživam u tome i ne želim da me izliječe', rekla je Nikki.