Soraja i Stanija su uvrede za kurve

Sve je krenulo kada je nepoznata djevojka opomenula bivšeg supruga Nataše Bekvalac, uz konstataciju da nije lijepo nazivati ​​žene pogrdnim imenima.

"Gdje je zapelo, pa pišete za žene 'kurva, kurvetina' i slično? Nebitno da li su one Stanija, Soraja ... svejedno. Koji je to fazon nije mi jasno ", tvitovala je djevojka, a Ikodinović je vrlo brzo odgovorio:" U pravu si, vrijeđaju kurve! "

"Playboj" zečica Stanija smatra da ovakav komentar Ikodinovića na Twiteru nije đentlmenski : "Pravi muškarci i đentlmeni nikada ne prozivaju ženu. Ne razumijem zašto on na taj način vrijeđa ženski rod kada ga je jedna koju je istetovirao na ruci napravila najvećim luzerom u Srbiji. Sada razumijem zbog čega ", rekla je bivša učesnica" Survivora "za" Alo ".

Na prozivke je odgovorila i Soraja na svom Facebook statusu: "Zanima me samo kojom rukom je Danilo Ikodinović napisao status na twiteru da znam da li da ga žalim, ili da mu se smijem! Ali kad bolje razmislim neki ljudi su dovoljno kažnjeni od Boga da bi im još ja stajala na muku ", napisala je starleta.