Šokirao se kada je shvatio da je njegova trudna žena zapravo muškarac

brak, trudnica, muškarac
Potom bi nestao s novcem i drugim vrijednostima.

Posebno je zanimljivo što je jednog od njih uspio uvjeriti da je u drugom stanju i tako ga nagovoriti na brak, piše Oddity Central.

Wang je bio u potpunom šoku kada ga je policija izvijestila da je njegova odbjegla nevjesta zapravo muškarac koji se odijeva kao žena.

U listopadu prošle godine, Wang je bio presretan kad je preko interneta upoznao djevojku u koju se zaljubio, a koja mu je kazala da je trudna. Odmah je počeo planirati vjenčanje i ubrzo su stupili u brak. Ceremonija je protekla bez problema, ali tri dana kasnije, mladenka je jednostavno nestala te pokupila novac, dragocjenosti i darove koje su dobili na svadbi.

Bilo mu je neugodno događaj prijaviti policiji, a njegova obitelj je mislila kako se par posvađao i da je nevjesta zbog toga otišla, pa ni oni nisu prijavili nestanak.
Policajci čekali djevojku, a pojavio se mladić

Otprilike u isto vrijeme, jedan mladić iz drugog grada prijavio je policiji ženu imena Miao Xiaomin, koju je upoznao preko interneta, da ga je pokrala i nestala. Policajci su uspjeli kontaktirati Xiaomin i namamiti je u internet kafić.

Očekivali su mladu, zavodljivu i šarmantnu prevaranticu, stoga su ostali nemalo iznenađeni kada se na dogovorenom sastanku pojavio 27-godišnji mladić Miao Songtao.

Tek kada su obavili pretragu njegova stana sve je počelo dobivati smisao. Našli su suknje, perike, cipele s visokom potpeticom, šminku, pa čak i žensko donje rublje.

Miao Songtao je rekao kako ga je oduvijek privlačila ženska odjeća i šminka te da još nije siguran je li on zapravo žena u muškom tijelu. A voli i novac.

Priznao je da je prevario 11 muškaraca i ukrao im novac, ali samo jedan ga je prijavio. Naime, nije ništa neobično da se muškarci na internetu predstavljaju kao žene, ali je ostalo nejasno kako je posljednju žrtvu ‘trudnoćom' namamio na brak.

net.hr