Šokantno: Profesorica zavela maloljetnu učenicu, ucjenjivala je golišavim fotografijama

skandal, svećenik, zlostavljanje, djevojčica, silovanje, Posušje, zlostavljanje, optužnica, seks, ocjena, iznuda, tinejdžerice, škola, seks, pohotnik, silovanje, zlostavljanje, pipkanje, profesor, zlostavljanje, strava, zlostavljanje, silovanje, danska, zlostavljanje dijece, bludničenje, Doboj, iživljavanje, zlostavljanje, njemica, nestanak, djevojčica, maloljetnica, majka, djeca, Rusija, zlostavljanje, silovanje, zlostavljanje, Tuzla, djevojčica, otmica, udaja, sestra, prodaja, život, pobačaj, Mostar, maloljetnice, maloljetnica, dijete, rađanje, skandalozno, maloljetnica, udaja, Doboj, profesorica, zavođenje, skandal, maloljetnica, silovanje, Zagreb, djevojčica, silovanje, zenica, trudnoća, učenica, šokantno, silovanje, sloboda, dječak, sestra, presuda, seksualno zlostavljanje djece, seksualno maltretirao djevojčicu, zlosatavljač, šokantno, pedofilija, oglas, stravično, Facebook, podvođenje, otmica, pronalazak, mastrubacija, učenica, vozač, prikolica, silovanje, SAD, silovanje, teta
Kada je profesorica čula da maloljetnica ima dečka, nagovarala ju je da raskine sa njim. Glumila je dobru osobu, pravog pedagoga. Trudila se da stekne djevojčicino povjerenje, a kada je uspjela u tome, onda je sve to zloupotrijebila. Učenica je bila druga godina gimnazije kad ju je profesorica prvi put poljubila u svom ateljeu, a nekoliko dana kasnije imale su i oralni seks", navodi izvor.

Maloljetna T. M. policajcima je ispričala i da joj je profesorica nudila alkohol i marihuanu, a kako je veza odmicala, to je zlostavljanje bilo sve češće, piše  Informer.

"Učenica nam je ispričala da ju je profesoricaa čak i podvodila svojim prijateljicama. Priznala je i da je sa Natašinom prijateljicom u vezi bila još jedna maloljetnica E. Z. koja je, također, učenica novopazarske gimnazije", navodi izvor i dodaje da je da je T.M. koja je u međuvremenu postala punoljetna, od Nataše i njene drugarice dobijala prijeteće poruke i da su je ucjenjivale golišavim fotografijama kako nikom ne bi ispričala kroz šta je godinama prolazila.

Direktor novopazarske gimnazije Zoran Milosavljević kazao je da je ogorčen zbog svega što se dogodilo.

"Nisam znao da se to dešavalo, a da jesam, dao bih sve od sebe da to spriječim", rekao je Milosavljević.