ŠOKANTNA ISPOVIJEST SEKSUALNE ROBINJE Natjerali su me da zadovoljim britanskog princa

orgije, šokantno, princ

...o slučaju razvratnih orgija u američkoj saveznoj državi Floridi pojavilo njegovo ime, piše britanski Mail on Sunday, prenosi Jutarnji list.
U dokumentima se navodi da je on bio jedan od sudionika razuzdanog tuluma na kojemu je u društvu nekoliko moćnika navodno napastovao maloljetnu seksualnu robinju u dokumentima nazvanu ‘ Jane Doe 3′.

Među moćnicima koji se spominju je jedan od najbogatijih Amerikanaca Jeffrey Epstein, koji je maloljetnicu navodno ‘posuđivao' svojim prijateljima kao što su princ Andrew i ugledni ustavnopravni stručnjak te profesor na Harvardu Alan Dershowitz. ‘Jane Doe 3′ je posvjedočila da joj je Epstein naredio da princu ispuni svaku želju te da je s njim bila prisiljena stupiti u odnos u tri navrata - u Londonu, New Yorku i na Epsteinovom privatnom karipskom otoku.
Epstein je u međuvremenu završio iza rešetaka, a slučaj je iznova, ovoga puta s princem Andrewom u fokusu, isplivao u javnost nakon što je djevojka sudu u Floridi predala kompromitirajuću izjavu kojom tereti princa. Buckinghamska je palača sve optužbe energično odbacila, a isto je učinio i spomenuti ustavnopravni stručnjak Dershowitz.

Britanski Mail on Sunday navodi da je još 2007. godine raskrinkao identitet ‘Jane Doe 3′ i tvrdi da je riječ o Virginiji Roberts, koja je reporterki Sharon Churcher tada ispričala kako je tri godine provela kao maloljetna seksualna robinja tajkuna Epsteina, s kojim se princ Andrew svojedobno kao prijatelj znao pojavljivati u javnosti. Plaćali su joj za erotske masaže koje je izvodila na Epsteinu i njegovom krugu ljudi. Tvrdila je i da je Ghislaine Maxwell, kći osramoćenog medijskog tajkuna Roberta Maxwella, za Epsteina radila kao madame.
Spomenuti britanski list u nedjelju je, zahvaljujući činjenici da je konačno sudu dala formalnu izjavu o princu, objavio prvu cjelovitu Virginijinu ispovijest, koja je prethodno izišla tek u fragmentima. S djevojkom je redakcija posljednji put u kontaktu bila prije godinu dana.
Virginia je 1998. godine dobila posao pomoćnice u toplicama Donalda Trumpa, u kojima je njezin otac bio šef održavanja. Netom nakon što je navršila 15 godina, ondje je upoznala Ghislaine Maxwell, koja se u to vrijeme kretala u Epsteinovom društvu i živjela na visokoj nozi, što je uključivalo i tulumarenje s brojnim svjetskim moćnicima, među kojima je bio i princ Andrew.

Princ s imidžom playboya

Svojedobno su princa, kojega oduvijek prati glas playboya, snimili na odmoru s Ghislaine i Epsteinom negdje u Tajlandu kako pozira okružen ljepoticama u toplesu, a kasnije je viđen kako s Ghislaine tulumari na sado-mazo partyju organiziranom na Manhattanu u povodu Noći vještica.
Virginia kaže da tada pojma nije imala u što se upušta kada je prihvatila Ghislainein poziv da počne raditi za Epsteina.
‘Nosila sam svoju seksi odoru u Trumpovim toplicama - bijelu minicu s pripijenom bijelom polo majicom - i štrebala anatomiju kada mi je prišla zgodna žena u srednjim 40-im s jakim britanskim naglaskom. Bila je to Ghislaine', prisjeća se Virginia.
‘Primijetila je kakvu knjigu imam u rukama pa sam joj objasnila da mi je želja postati maserka, a ona mi je uzvratila da radi za vrlo imućnog gospodina Jeffreyja Epsteina koji baš traži maserku koja bi putovala s njim. Obećala mi je obuku i veliku plaću', priča Virginia i dodaje da joj je ponudila da raditi počne odmah te ju je odmah i odvezla do Epsteinove vile na Palm Beachu.
Uz stubište u vili ružičastih fasada visjele su fotografije golih djevojaka, a Virginia je tek kasnije shvatila da i nju snimaju skrivene kamere.
‘Bila sam prenervozna odmah to primijetiti. Jedna me gospođa odvela u Jeffreyjevu spavaću sobu. Imala je veliki krevet, a iz nje su spiralne stube vodile dolje do bazena. Gospođa me provela dalje u sobu za masažu, koja je bila dio mini kompleksa s kupaonicom, saunom i još jednom sobicom koja je, kako sam kasnije doznala, bila skladište seksualnih igračaka', govori Virginia.

Zločesta cura u tijelu dobre djevojke

‘Jeffrey je ležao na stolu potrbuške, bio je potpuno gol. Pitao me čitav niz stvari i već je nakon sat vremena doznao cijelu moju životnu priču. Rekla sam mu sve - i kako sam pobjegla od kuće i kako sam živjela na ulici i kako sam se šopala ecstasyjem, da nisam djevica... On je na sve to kazao: - Znači ti si zločesta cura u tijelu dobre djevojke.'
Virginia nadalje kaže da joj je spomenuta gospođa rekla da slijedi njezine upute. ‘Rekla mi je da si na ruke izlijem ulja, a onda je uhvatila jedno od njegovih stopala i počela ga masirati. Rekla mi je da se ja mogu pozabaviti drugim stopalom. Zatim je skinula majicu i svoje grudi prislonila uz Jeffreyja. Meni je rekla da učinim isto. On se zatim seksao sa mnom, a ona me za to vrijeme milovala. Mislila sam si da tu nešto ne valja, da masaža tako ne bi trebala izgledati, ali njima se svidjelo pa sam samoj sebi rekla: To su moćni ljudi, mora da je ovo što radim ipak u redu', govori Virginia i napominje da je nakon te prve masaže na ruke dobila 200 dolara i poziv da ponovno dođe sutradan.
Premda joj seks s Epsteinom nije pasao, fascinirala ju je njegova životna priča o siromahu koji je stekao veliko bogatstvo. Vidjela ga je kao primjer.
‘Jeffrey mi je govorio da mi želi biti mentor. Imala sam osjećaj da me on i Ghislaine uistinu vole, radili smo stvari koje radi obitelj - gledali filmove i jeli kokice.'

Djevojka broj 1 u bolesnoj obitelji

‘Ali to je bila bolesna obitelj. Bila sam najdraža pedofilova djevojka koju je učio kako zadovoljiti britanskog princa, kako mu pružiti što god poželi. Bila sam zabrinuta, ali za Jeffreyja bih bila učinila sve, samo da ostane zadovoljan i da mu ja i dalje budem djevojka broj 1′, kaže Virginia.
Stigla je 2001. godine i Virginiji je rečeno da će uskoro otputovati za London. Čim su sletjeli na Otok, otišli su u Ghislaineinu kuću.
‘Odvela me na kat i pokazala malu spavaću sobu. Te sam noći na Jeffreyju obavila erotsku masažu, ali bila sam pospana, pod utjecajem jet laga. Sljedeće mi je jutro Ghislaine sva vesela i živahna ušla u sobu i viknula: Ustaj, ustaj, pospanko, pred tobom je veliki dan, moramo u šoping, treba ti haljina jer ćeš večeras plesati s princem. Rekla mi je da bih se trebala smiješiti i biti vesela što ću biti uz njega te da trebam dati sve od sebe jer ipak je on kraljičin sin', govori Virginia.
Uistinu su otišli u šoping i potrošili oko 5000 funta na Burberryjevu torbicu i raznu dizajnersku odjeću i parfeme.
‘Kući kod Ghislaine vratili smo se oko 4 poslijepodne i odmah sam se otrčala gore istuširati. Kada sam se vratila dolje, Ghislaine i Jeffrey bili su u predsoblju, ali nitko nije bio pretjerano uzbuđen zbog činjenice da stiže Vojvoda od Yorka. Čulo se kucanje na vratima, a vani sam primijetila automobil s dvojicom muškaraca, vjerujem da su bili zaštitari. Ghislaine je Andrewa uvela unutra i predstavila me. Poljubili smo jedno drugo u obraz, rekli su mi da je to običaj u Engleskoj', prepričava Virginia.
‘Ghislaine je poslužila čaj. Poznavala je Fergie, za koju sam skontala da je Andrewova bivša žena. Ugodno su čavrljali o njihovim kćerima. Zatim je Ghislaine zaigrala jednu od svojih omiljenih pitalica. Princa je pitala da pogodi koliko ja imam godina, a on je odmah pogodio da imam 17. Svi su se nasmijali, a Ghislaine je dobacila da polako postajem prestara Jeffreyju. Kazala je da će me uskoro morati zamijeniti.'

‘Bazdio je po znoju, bio je najgrozniji plesač ikada'

Virginia nadalje priča kako je tijekom večernjeg objeda za stolom sjedila između Epsteina i princa.
‘Andrew je hvatao svaku priliku da pogledom uspostavi komunikaciju sa mnom, neprekidno je buljio u moju majicu, a ja sam sjedila s usiljenim osmijehom na licu. Ghislaine mi je šapnula da joj se čini kako je princ jako zainteresiran za mene', kaže Virginia.
Nakon večere otišli su u klub Tramp. Našli su mjesto u VIP dijelu, a Andrew je Virginiji naručio koktel nakon čega ju je tražio da zapleše s njim.
‘Bio je najgrozniji plesač ikada. Hvatao me za bokove, bazdio po znoju i imao gnjusan osmijeh. Već sam bila navikla da me muškarci iskorištavaju za seks, ali takvo ponašanje nisam očekivala u javnosti, ponajmanje od princa koji ima dvije kćeri. Imala sam osjećaj da nas svi gledaju', kaže Virginia.
Andrew je u to vrijeme imao 41 godinu, a Virginia kaže da se te večeri s njim prvi put seksala u Ghislaineinoj kući u Londonu.
‘Svi smo se popeli na kat, a ja sam Jeffreyja zamolila da me fotografira s princem. Htjela sam nešto što bih mogla jednom pokazati svojoj majci. Nakon toga, Ghislaine i Jeffrey su nas ostavile same. Ujutro mi je Ghislaine rekla da sam bila dobra jer da se princ baš dobro zabavio. Ubrzo smo se zrakoplovom vratili u Ameriku, a nakon svega imala sam osjećaj da je jedini razlog našeg odlaska u London bio kako bi me ‘darovali' princu', govori Virginia Roberts i napominje da joj je Epstein za seks s Andrewom platio 15.000 američkih dolara. Pritom ne otkriva je li sam princ znao da je njegova seksualna avantura bila plaćena.
‘Jeffrey me začarao. Bila sam njegova osobna seksualna robinja. Ghislaine se šalila kako sam mlada bila kada su me predstavili princu', kazala je još Virginia.
‘Jasno mi je rečeno da je moj posao pružiti princu što god bude od mene tražio', dodala je Virginia.
Kaže da se nije usudila prigovoriti na bilo koji zahtjev.
‘Princ mi nije dao novac. Jeffrey se uvijek brinuo za plaćanje nakon što bih ‘zabavila' njegove prijatelje', kaže Virginia.
U vrijeme prvog seksualnog odnosa s princem, Andrew je obavljao funkciju posebnog trgovačkog izaslanika, no s nje se povukao nakon što je protiv Epsteina podignuta optužnica. Kasnije je prekinuo svoje prijateljstvo s kontroverznim milijunašem te se posvetio humanitarnom radu s ciljem peglanja vlastitog imidža.

Uskršnji seks na Manhattanu

‘Da budem iskrena, bila sam na neki način ushićena susretom s princem. To je bio životni stil na koji sam u Jeffreyjevom društvu bila naviknuta', kaže danas 30-godišnja Virginia te se prisjeća da se s Andrewom drugi put susrela oko Uskrsa 2001. godine na Epsteinovom imanju na Manhattanu.
‘Bila sam u Floridi kada su me nazvali i rekli da moram otići u New York. Kada sam došla na imanje, rečeno mi je da budem spremna za susret s nekim u knjižnici. Tamo me dočekao Andrew, sjedio je u velikoj kožnoj fotelji iza koje je bio stol pun fotografija mladih djevojaka, među njima sam bila i ja. Na fotografiji sam bila gotovo gola. Nisam sigurna da je Andrewu promaknula. Ghislaine mu je netom prije našeg susreta poklonila nekakvu igračku, a njemu se osmijeh razvukao od uha do uha. Izgledao je kao klinac kojeg su roditelji odveli u Disney World', kaže Virginia.
Izvjesna Johanna Sjoberg, koja je radila za Epsteina, sjedila je Andrewu u krilu. ‘Kada me je Ghislaine dovela princu u knjižnicu, učinilo mi se da me prepoznao, ali nisam sigurna da se sjetio mog imena. Poljubili smo se u obraz, a ja sam mu pored Johanne sjela na drugo koljeno', kaže Virginia.
Mail on Sunday je stupio u kontakt s Johannom, koja je potvrdila da je bila s Andrewom. U to je vrijeme, kaže, imala 21 godinu, a Ghislaine ju je zaposlila da se javlja na telefon i poslužuje piće.

Ništa od dnevnice

‘Ghislaine me tražila da Epsteinu masiram stopala, a on me pokušao natjerati da diram njegove bradavice. Bio je izvan sebe kada sam odbila, nitko drugi to dotad nije napravio', rekla je Johanna.
Virginia, pak, priča da joj je jasno dano do znanja da se, nakon što je princu sjela u krilo, očekuje da se s njim seksa.
‘Ghislaine mi je rekla da bih ga trebala odvesti na kat na masažu. Odvela sam ga, on se skinuo i legao na stol potrbuške. Počela sam sa stopalima, a onda prešla na listove, tako sam masirala i Jeffreyja', kaže Virginia.
Za razliku od londonskih 15.000 dolara, u ovom navratu plaćeno joj je samo standardnih 200 dolara. Veću svotu u Londonu računala je kao svojevrsnu dnevnicu.

Orgije na Karibima

Posljednji se put s Andrewom vidjela na Epsteinovom privatnom karipskom otoku, na kojem su organizirane orgije.
‘Otišla sam tamo s Ghislaine i Jeffreyjem. Čovjek iz agencije za modele doveo je sedam Ruskinja koje nisu ni riječi engleskog znale. Jeffrey je bio jako uzbuđen, rekao je da će organizirati veliki fotosession sa mnom i Ruskinjama. Agent nas je zatim sve slikao', prisjeća se Virginia.
‘Fotografije su bile prilično provokativne. Sve smo bile u toplesu i morale smo zauzeti seksualne poze. Zatim smo se okupili pod velikom nadstrešnicom, a ondje su nas dočekali Andrew i Jeffrey. Sjedili su, a Jeffrey nam je rukom pokazivao što raditi. I on i Andrew su se smijali, a princ je sutradan otišao. Sjećam se da mi je kroz glavu prošlo da više nikada neću imati normalan život, ali, ma koliko to bolesno sada zvučalo, Jeffrey je bio moj gazda, bila sam mu potpuno podčinjena. Nisam ni u jednom trenutku pomišljala na bijeg', kaže Virginia.
Kada je u kolovozu 2002. godine navršila 19 godina, Epstein joj je kupio zrakoplovnu kartu za Tajland kako bi pohađala maserski tečaj. Bila je uvjerena da će tamo doista naučiti kako biti vještija maserka, ali čim je stigla, spetljala se s izvjesnim Robertom, stručnjakom za borilačke vještine, te se s njim već nakon deset dana vjenčala.
‘Robert me naučio kako ponovno živjeti', kaže Virginia, koja se sa suprugom odselila u ruralno predgrađe Sydneyja u Australiji.
Živjeli su ondje 11 godina, ali lani su odselili u Ameriku s troje male djece.
‘Još uvijek maštam o Jeffreyju. Još se uvijek noću budim u suzama', priča Virginia koja upravo piše svoje memoare, prenosi Jutarnji.hr.

Vrijeme borbe

Kaže da se od svih moćnika s kojima je bila najviše sjeća princa Andrewa te da je došlo vrijeme ‘borbe'.
‘Kada se sjetim što su mi on i ti drugi ljudi napravili, srce mi se slomi. Na sudu ću otkriti ime svakog tipa koji to zaslužuje', obećala je u razgovoru za Mail on Sunday prije godinu dana, a obećanje je ispunila prošloga tjedna, podnoseći kompromitirajuću dokumentaciju sudu u Floridi.