Šleperom u brak: Goran stigao po Sanju, naplatili mu kaznu

vjenčanje, kamion, kamioni
‘Kad ću se ženiti, po suprugu ću doći kamionom', rekao je Goran Žiroš (27) iz Osijeka.

Velika svatovska kolona na čelu s okićenim kamionima iznenadila je i oduševila Osječane u subotu poslijepodne. Naime, Goran Žiroš (27) i Sanja (28) vjenčali su se u crkvi kraj Trga Ante Starčevića. Umjesto u luksuznim automobilima, do crkve su stigli u kamionima.

- Kamion vozim već pet godina. Rekao sam sebi da kad se budem ženio, da ću po svoju odabranicu doći u kamionu. Sad se to i ostvarilo - smije se Goran. On je sa Sanjom bio dvije i pol godine u vezi, koju su sad okrunili brakom.

- Kako nemam svoj kamion, zamolio sam šefa u tvrtki u kojoj radim da mi posudi kamion. On je na to bez problema. Supruzi sam rekao da ću po nju doći kamionom, a ona je bila oduševljena. Prije nego što sam išao po nju, kamion smo ukrasili mašnama - rekao je Goran.

Do svoje odabranice u Tenju pokraj Osijeka vozio je 15 kilometara. Kad su stigli pred mladenkinu kuću, pala je i pjesma.

- Sanji nije bio problem ući u kabinu. Nosila je prilagođenu vjenčanicu - rekao je Goran. Nakon što su se vjenčali, mladenci su se na trgu fotografirali ispred kamiona.

- S obzirom na to da je trg pješačka zona, a mi smo tamo parkirali kamione, policija nas je kaznila s 500 kuna - kaže nam Goran. Kazna im nije pokvarila večer jer su se s 220 gostiju na svadbi kasnije dobro zabavili.

Dobili su kaznu od 500 kuna

Mladence je netko prijavio policiji jer su parkirali kamione u pješačkoj zoni pa ih je policija kaznila s 500 kuna.

Okićene grdosije na trgu

Mladenci su umjesto u luksuznim autima stigli u kamionima. Goranu je šef tvrtke u kojoj radi posudio kamione na korištenje.

Ana i ja smo veliki štovatelji Slavonije i naših običaja, kazao je Josip Mihaljević koji je po svoju Anu Grgić stigao s dvadesetak drvenih konjskih zaprega. Zaustavili su promet na pola sata u Tenji kraj Osijeka. Josip je bio u slavonskoj nošnji, dok je mladenka imala vjenčanicu od čipke. Priču o Josipu i Ani čitali smo i početkom godine. On je na Staru godinu dojahao na bijelom vrancu i zaprosio Anu pred osječkom katedralom.

Izvor: 24sata.hr