Slavonac: U hlačama imam 24 cm, evo što mi se sve događalo

penis, problemi
Neopisivo mi idu na živce one reklame po internetu tipa: "Povećajte penis za 5 centimetara u dva tjedna". Ne zato što znam da su to čiste prevare nego zato što se svaki put sjetim da postoje ljudi na svijetu koji imaju suprotan problem. Da imaju nekoliko centimetara viška.

Ja sam jedan od njih.

Još od srednje škole borim se s veličinom svog ponosa, još dosad nijednoj curi nisam mogao biti prvi. A nije da nisam pokušavao. Ali svaki put bi se to pretvorilo u borbu, mučenje i na kraju odustajanje. Muškarci koji imaju izrazito veliki ponos znaju o čemu pričam.

Ali zna i dosta žena koje su se susretale s tim monstrumima. Iako, primijetio da su moje mnoge žene pri prvom susretu s njim imale sasvim pozitivne prve reakcije, čak su neke bile i euforične. Odmah to primijetim, uglavnom kada na nekom spoju one rukom pređu preko mojih hlača ili kada se prvi put skinemo jedno pred drugim. Rekao bih da je to neka vrsta pozitivnog šoka i uzbuđenja. Pričao sam s bivšom o tome, rekla mi je da joj je prva pomisao bila: "Konačno sam dobila jackpot", ali i da je promijenila mišljenje 15 minuta kasnije.

Moj prvi seks zapravo je bila potpomognuta masturbacija, jer drukčije nije išlo. Imao sam 18 godina, ona je bila godinu dana starija. Tada sam ipak mislio da je to normalno jer sam neiskusan i da će sve biti bolje kad budem "ušao u praksu". Ipak, nije bilo bolje.

Idućih mjeseci tražio sam neku stariju djevojku, mislio sam da će s njom biti lakše. Tog ljeta sam bio s prijateljima na moru oko Zadra. Jednom prilikom, na stjenovitom dijelu plaže, djevojka je pokušavala izaći iz mora na stepenicama, ali zbog jakih valova nije se baš snašla. Skoro je pala. Priskočio sam u pomoć i uhvatio je za ruku, a njoj se u tom kaosu skinuo gornji dio kostima i ostala je ispred mene golih grudi. Odmah sam dohvatio kostim i pomogao joj da ga zakopča. Bila je zgodna, dosta starija od mene, a to mi je bila prilika. Bila je Zagrepčanka i odsjela je u hotelu s prijateljicom. Ona je mene pozvala na piće i odmah sam se ponadao da je došao trenutak za moj prvi seks.

Da preskočim onaj dio o mom nezrelom zavođenju, ona je znala što želi i već nakon sat, dva, pozvala me u sobu na još jedno piće, rekla je da joj je prijateljica našla nekog frajera i da će biti dokasno vani. Nije prošlo dugo prije nego što smo se počeli ljubiti, odmah smo se bacili na krevet i počeli maziti.

Meni je u hlačama sve pucalo od uzbuđenja, a onog trenutka kad je rukom došla do njega, skoro da je izletio. A taj trenutak nikad neću zaboraviti. Ona je zastala, držala je ruku na mojim hlačama i zastala. Pogledala me i pitala: "Je l' ti imaš dozvolu za ovo oružje?" Počeli smo se nekontrolirano smijati, a potom me ona podigla na noge i skinula mi hlače. Odmah se bacila na posao, mogao sam vidjeti uzbuđenje na njezinom licu.

Bacila me na krevet, skinula gaćice, haljinicu nije skidala, i krenula sjesti na mene. I tu su počeli problemi. Najprije je trajalo to spuštanje, a kad je konačno uspjelo, nije dugo trajalo. Ona se maknula, rekla je da ju boli. A ja nisam znao što trebam raditi. I promijenili smo dosta poza, pokušavali iz svih kuteva, bol je uvijek bila prisutna. Ipak, nekako smo odlučili to završiti, a i meni nije trebalo dugo pa je eto to na kraju bio moj prvi "pravi" seks.

Idućih godina uspio sam utrenirati neke tehnike, poze i opuštanje partnera pa čak stvari ponekad i funkcioniraju. Ali nije to to kad znam da mi je svaki seks briga i kad znam da se ne mogu opustiti i prepustiti tom uzbuđenju kao svi drugi. Čak mi često dođe da bih se mijenjao s muškarcima koji imaju maloga (ne baš premaloga), jer moj seks je vrlo često mučenje. Znate li kako je grozno gledati žene koje se grče u boli, koje pokušavaju primiti pravo malo čudovište u sebe, a ne ide. Ali nije uvijek sve tako crno.

Evo, baš prije nekoliko mjeseci bio sam na poslovnom putu u inozemstvu. Bio je neki važan event, na kraju zajednička večera. Tamo sam upoznao prekrasnu, ali doista prekrasnu direktoricu jedne agencije s kojom je moja tvrtka surađivala. Bila je starija od mene, ali osim što me to palilo, uglavnom su mi najbolja iskustva bila sa starijim ženama. I tako smo se mi zapričali tijekom "čik pauze", ubacio sam nekoliko dobrih fora na račun seksa, a ni ona nije ostala dužna.

I onda sam, već utrenirano, suptilno ubacio neku foru na račun vlastite veličine. Imao sam taj personalizirani vic već pripremljen kao tajno oružje. Nekad se upecaju, nekad ne. Ali ovaj put je prošao.

Ona se nasmijala i komentirala: "Ja dosad nisam naišla na nekog s čijom se veličinom nisam mogla nositi."

I tu sam skoro ispljunuo ono vino koje sam ispijao uz cigaretu. Zagrcnuo sam se i dodao: "Za sve postoji prvi put, vjeruj mi".

Njoj su se oči zasjajile, rekla mi je, ajmo malo prošetati, godi nam svjež zrak. Odmah iza restorana je bio zeleni perivoj, a uz njega park koji nije bio baš osvijetljen. Uglavnom, počeli smo šaputati, kao da pričamo o nečem zabranjenom.

- Zar je doista tako velik?

- Poprilično. Ako mi ne vjeruješ možeš pogledati i sama.

- Ha, ha, pa možda bih mogla baciti oko, pošalji mi fotku, ha, ha.

- Ne, ozbiljno, pokazat ću ti ako želiš vidjeti.

- Ti si lud! Sad? Tu u parku?

- Pa nema nikog, a i nije osvijetljeno.

- Ti si stvarno lud! Meni je ok ako tebi nije neugodno.

- Ne brini, ionako sam navikao da je moj ponos javna atrakcija.

I tu smo mi zastali u nekom prikrajku, a ja sam počeo otkopčavati hlače. Već sam dobio erekciju od ovog razgovora pa me baš zanimala njezina reakcija. Izletio je van kao metak, čak ni mrak ga nije mogao sakriti...

- O bože! Pa to je stvarno veliko!

- Rekao sam ti, nisi prva koja je tako reagirala.

- Čekaj, mrak je pa ne vidim baš dobro. I tu sam joj instinktivno uzeo ruku i prislonio ju na njega.

Najprije je malo trznula, ali valjda su uzbuđenje i znatiželja bili jači. Prislonila se uz mene da se baš ne vidi što radi, a potom ga je primila u ruku. I počela ga kružiti po njemu. Prišapnula mi je:

- Ovo je stvarno ugodno iznenađenje, ali kao što sam ti rekla, dosad sam sa svima uspjela izaći na kraj.

"Želiš li pokušati srušiti rekord?" upitao sam, a umjesto odgovora dobio sam poljubac.

Dogovorili smo se da ću kasnije navratiti do njezine sobe u hotelu. A tamo me dočekao mrak. I njezine ruke koje su me primile odmah po ulasku u sobu. Mene je bacila na krevet, a ona se bacila na njega. I nije ga ispuštala idućih nekoliko sati. Takvo nešto dosad još nisam doživio. Ali nije ni ona. Priznala mi je kasnije da je čak u nekim trenucima sumnjala da će izdržati, ali bila je jako napaljena.

I da joj je zapravo odgovarala kombinacija boli i užitka. Tresla se još neko vrijeme nakon što smo sve završili. Teško joj je bilo opisati taj osjećaj. Ali na kraju mi je priznala: "Ovo je ipak once in a lifetime, ne bih mogla imati to imati pokraj sebe za stalno..."

Uglavnom, svakakve priče me prate i sve to zahvaljujući mojoj velikoj atrakciji. E, da, sjetio sam se jedne priče iz hotela u Češkoj, kad sam se presvlačio baš u trenutku kad je ušla sobarica. Nisam čuo kucanje, a ona je zastala vidjevši me golog. Naravno, pogled joj je doslovno zastao na njemu. I muk! Pitao sam ju je li sve ok, a ona mi je odgovorila: "Oprosti, ali nikada nisam vidjela tako nešto" i počela se smijati.

I za takve prilike imam spremne neke dosjetke na račun svoje veličine koje ponekad vode u krevet. I sad je to bez problema prošlo, deset minuta kasnije sobarica je klečala na krevetu i držala glavu u jastuku da priguši krikove koje sam joj ja uzrokovao. Dobro, ne ja već on. Kalibar 24 cm.

24sata.hr