Skandalozno: Profesor djevojčicama u Zagrebu uz matematiku pokazivao i svoj spolni organ

otmica, otkupnina, silovanje, Makarska, silovanje, crna gora, silovanje, djevojka, seks, tjeranje, BIH, djevojčice, sila, profesor, manijak, šokantno, maloljetnica, seks, ucjena, maloljetnici, seks, Facebook, kćerka, majka, krevet
...zapmatiti tri djevojčice s područja Zagreba po svemu sudeći mogla bi im biti urezana u pamćenje za čitav život.

Naime, tri djevojčice, jedna tinejdžerka od 17-godina, ali i dvije 12-godišnjakinje, prijavile su prije nekog vremena svojim roditeljima da se njihov profesor iz matematike, u čiji su stan odlazile na instrukcije, ponaša jako napasno.

Šezdesetjednogodišnji B. P., inače profesor matematike koji je radio u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi, a već je duže vrijeme nezaposlen, svojim bi učenicama na instrukcijama zadao zadatke iz matematike, međutim tada bi se odmakao od stola i dok bi djevojčica rješavala zadatke, izvadio bi svoj spolni organ i počeo masturbirati. Također, više puta je s njima vodio razgovor na temu seksa, a jednoj od njih je na mobitelu pokazivao svoje intimne fotografije.

Sve to trajalo je od 2011. godine pa sve do pritvaranja razvratnoga profesora matematike, a djevojčice navodno profesora nisu ranije prijavile roditeljima jer su im njegove instrukcije iz matematike pomogle da doista poprave ocjene u školi.

No kada se jedna od njih odlučila sve reći roditeljima, oni su ostali šokirani.

Roditelji te djevojčice ubrzo su sve prijavili policiji, a otkriveno je da njihova kćerka nije jedina žrtva profesora, već je sve to isto radio i s još dvije druge učenice. Ubrzo nakon prijave policija je lišila slobode B. P. te je provedeno kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdili razmjeri njegovog nastranog ponašanja.

Među ostalim, uz pomoć roditelja napravili su rekonstrukciju vremenskoga razdoblja u kojima je trima djevojčicama držao instrukcije te koliko je časova u tom periodu održao, a sve kako bi se vidjelo koliko je kaznenih djela B. P. zapravo počinio.

Utvrđeno je da je nad dvjema 12-godišnjakinjama to napravio ukupno 23 puta u nekoliko godina. Policija je stoga protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog ukupno 23 djela zadovoljenja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina.

Za svako ovakvo pojedinačno djelo propisana je kazna do jedne godine zatvora.

No osim toga prijavljen je i zbog upoznavanja djece s pornografskim sadržajem jer je jednoj od djevojčica na mobitelu pokazivao selfie bez odjeće, također dok je ona boravila kod njega na instrukcijama.

Za takvo kazeno djelo propisana je zatvorska kazna do tri godine.

Na saslušanju pred Općinskim državnim odvjetništvom nastrani profesor je priznao sve što mu se stavlja na teret, no za njega je u petak na zagrebačkom Županijskom sudu zatražen pritvor zbog opasnosti da bi mogao ponoviti djelo. Istražna sutkinja mu je pritvor i odredila.

Izvor: Jutarnji list