Šibenčanin ne želi niti čuti za zaljubljenu Njemicu: 'Da sam htio, uzeo bih njen kontakt'

ljubav
... u potrazi za Šibenčaninom koji je osvojio srce njegove susjede, čitatelji su nas 'zatrpali' e-mailovima i porukama na Facebooku. Vrlo skoro doznali smo o kome se radi, ali i shvatili da naša priča nema sretan kraj - ljubav na prvi pogled u avionu iz Frankfurta za Split ipak je jednostrana.

Čim su pročitali članak, prijatelji su Šibenčanina zasuli pozivima, ali, njemu nije do romantike. Već mu je 'puna kapa' cijele te priče, doznajemo od prijateljice dotičnog gospodina (podaci poznati redakciji).

- Rekao je da apsolutno ne želi kontaktirati s gospođom, jer da je htio, izmijenili bi kontakte tada. Let je bio stvaran, čovjek postoji, pričali jesu i to je sve što je bilo. Zašto je njoj sad palo na pamet da joj se sviđa, ni njemu nije jasno - kaže nam dobra prijateljica fatalnog, ali samozatajnog Šibenčanina.

- On je uistinu jako šarmantan muškarac, ali i dosta skroman i povučen, i apsolutno mu ne paše ovo što se proteže u medijima. Već mu je preko glave što ga nazivaju i drugi prijatelji, jer su ga, naravno, prepoznali. Ne želi svoju privatnost dijeliti javno - ističe prijateljica Šibenčanina.

I tako je romantična priča dobila tužan kraj, barem što se tiče gospođe iz Njemačke. Podsjetimo, na letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta za Split prošlog mjeseca, upoznala je Hrvata iz Šibenika otprilike 55 godina starosti. Sjeli su jedno kraj drugoga i, prema njenoj verziji priče, među njima je odmah 'kliknulo'. Pričali su cijelim putem, a nakon što su sletjeli u Split, više se nisu vidjeli. Njenoj želji za ponovnim druženjem sa Šibenčaninom nije odolio susjed Benjamin, pa je pokrenuo potragu za misterioznim Šibenčaninom, no, ovakvom se ishodu nije nadao.

sibenik.in