SHVATILI DA HODAJU S TOTALNIM IDIOTIMA: ‘Kad sam rodila, muž me pitao jesam li sigurna da je dijete moje’

razvod - svađa

na vidjelo izlaze manje lijepe osobine partnera. Teško da itko tijekom veze ne napravi barem jednu glupost i pošteno se osramoti ispred svoje bolje polovice. Australci su javno podijelili najblesavije stvari koje su doživjeli od svojih partnera. U radijskom su eteru emisije Kyle and Jackie O slušatelji otkrili urnebesne trenutke u kojima su shvatili da hodaju s nekim tko nije previše pametan.

Zbunjujući nazivi mesa

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva jedna je djevojka pitala svog dečka Pedra hoće li se Queensland (australska država) natjecati. "Ona očito misli i da je Europa jedna zemlja", dodao je.

Nazvala je i žena koja je bila u istospolnoj vezi: "Moja bivša je bila totalno glupa, mislim - apsolutna glupača. Jednom me pitala koja je razlika između piletine iz slobodnog uzgoja i normalne piletine odnosno normalnih i jaja iz slobodnog uzgoja. Rekla sam joj: ‘O, pa to je govedina. Piletina iz slobodnog uzgoja ti je govedina, samo je tako zovu.' Ona je sva ozarena uzviknula: ‘Stvarno? Znači, svaki put kad jedemo piletinu iz slobodnog uzgoja zapravo jedemo govedinu?' Ja sam rekla ‘da'."

Belle je ispričala kako se njezin sada bivši partner "iskazao" kad im se rodilo dijete: "On nije vjerovao da je dijete njegovo pa je napravio test očinstva. No, onda me još više šokirao pitanjem: ‘Kako možemo biti sigurni da je tvoje? Hoćeš li se i ti testirati?'"

Mark je tri mjeseca hodao s dečkom kad mu je ovaj postavio najgluplje pitanje o ljetnom računanju vremena: "Znate priču da se sat ljeti pomiče kako bi bilo što više dnevnog svjetla tijekom dana?! On se okrenuo prema meni i pitao: ‘Kako Vlada kontrolira Sunce?'"

Net.hr