Šezdeset posto parova nesretno je u svojim dugim vezama

Šezdeset posto parova nesretno je u svojim dugim vezama

Svaki šesti par priznao je da nije zadovoljan ljubavnim životom, a svaki četvrti razmišlja o tome da ostavi partnera ili partnericu. Kod svakog desetog para prisutno je međusobno nepovjerenje.
Sve to pokazuju rezultati istraživanja u kojemu je sudjelovalo 3.000 parova. Uočeno je i da se parovi žale na nedostatak seksa, spontanosti, strasti i romantike, a sve to narušava kvalitetu veze.Većina parova svoj seksualni život ocijenila ocjenom šest od mogućih 10, a navode i da su aktivnosti u krevetu više prosječne nego odlične.
Više od polovice parova smatra da u njihovim vezama nedostaje strasti i zadovoljstva te da su se njihove voljene osobe tijekom vremena promijenile. 33 posto parova smatra da im u vezi nedostaje nježnosti.
'Kada ljudi tek počnu izlaziti na spojeve, nastoje jedno drugo zadiviti i pomalo glume kako bi se svidjeli suprotnoj strani. I onda nakon nekog vremena sve to nestane pa se pojave problemi', pojasnio je David Brown s internetske stranice UKDating.com koji je radio na istraživanju. 

vecernji.hr