SEX OGLASI ‘Čigra u rukama tigra’

Godinama marljivo prikupljaju građu i potom pod tajnim imenima objavljuju na internetskim forumima. Proces je ovakav: kupe oglasnik, pa tako i mali oglasnik "Slobodne Dalmacije", zatim škarama izrežu njima zanimljiv i bizaran oglas koji potom spremaju u svoju arhivu, a one najzanimljivije skeniraju i plasiraju na forume.

Vjerojatno je svima prilikom pregledavanja oglasnika „oko zapelo" i za one oglase u kojima se nude seksualne usluge. Osim onih standardnih mjera-visina, težina, obdarenost u području prsnog koša... otišlo se mnogo dalje. Poznato je da se većina parova nađe nakon dugog braka ili veze u krizi, nedostaje strasti i inovacije.

Ako se nađete u takvoj situaciji, nipošto ne očajavajte jer je tu par srednjih godina, koji usput podržava i biseksualne sklonosti, a njihove četiri ruke definitivno će riješiti sve vaše probleme.

Dakle, bračni i seksualni terapeuti svakako se trebaju početi bojati za opstanak svojeg radnog mjesta. Za one malo sofisticiranijeg ili bolje rečeno perverznijeg ukusa tu su cure koje nude dominaciju, dresuru, kaznu, bizare, fetish i druge igre. Na vama je samo da odaberete, piše slobodna dalmacija.

Nisu svi vulgarni, jedna teta sofisticiranim riječima poziva na druženje: „Nađite slatko zadovoljstvo u nježnim rukama dame." Neki su nejasni, iz njih se ne može razabrati što je pjesnik htio reći, pa tako jedan mladić traži slobodnu doktoricu, a uvjet je da u stanu ima DVD.

Za one koji ne žele bliske susrete tu je djevojka koja se seksala samo za vas i sve snimila, a slušajući snimku osjetit ćete zvuke njezina pohotnog tijela i tjelesne ljubavi sa zoom efektom, ma što to značilo u "audioslušanju". Često se traže muškarci za masiranje ženskih grudi u salonima za masažu.

Kako ne biste mislili da oglase daju samo mladi, u arhivi se našlo i oglasa bakica koje se karakteriziraju kao pohotne, raskošne, s besramnim željama, a sve 70 i plus godina uz kratku naznaku da posjeduju veliku kuću, da su situirane i sl., valjda kao dodatni stimulans.

Izgladnjuju se žene, vježbaju da bi bile vitke, a muškarac od 40 godina, koji je inače zaljubljenik u pripadnice nježnijeg spola iznad 100 kg, traži iste radi zabave uz moguću financijsku potporu. Svakako treba spomenuti i one pjesnički nastrojene:

„Ako si dasa lijepog stasa, izaberi mene, ekstra sam klasa" ili „Ljubav je igra, prava sam čigra u rukama tigra", a ima ih koji njeguju haiku poeziju, pa samo napišu „Ukliži". Jedna se djevojka okarakterizirala kao zbunjena i samozatajna, ali unatoč tome ugodno će opustiti muškarca, i to u svojem prostoru.

Apsolutni hit su masaže koje nude trenutak mira uz bijeg od svakodnevnog stresa, a ruke iskusnih maserki nude opuštanje sa sretnim završetkom (tako se sada to valjda kaže) i to obostranim.

Kako smo mi ipak turistička zemlja, neki oglasi su prilagođeni strancima da bi i oni mogli uživati.

Samo što bi možda potencijalne mušterije, s obzirom na gramatičke i ine druge pogreške još mogli pomisliti da se nudi maslinovo ulje a ne seksualne usluge.

Gorana Bursač