Selenino pismo kapetanu reprezentacije Luki Modriću

Luka Modrić, Selenino pismo
Majka bolesne petogodišnje Selene, Iva Funtek putem društvenih mreža podijelila je Selenino pismo kapetanu reprezentacije Luki Modriću, u kojem Selena poručuje kako je Luka njen najdraži igrač hrvatske reprezentacije.
'Ona se zove Selena ima 5 godina i boluje od akutne limfoblasticne leukmije sa trenutačnom remisijom od prije 6 mjeseci. Selena je divna i hrabra djevojčica puna života i obožava vatrene, a najviše Luku Modrića kojem je i napisala pismo', napisala je Iva uz fotografije malene Selene i pisma koje je napisala za kapetana te zatražila od prijatelja da podijele objavu kako bi ona možda došla do kapetana hrvatske reprezentacije.

I objava je stigla do Luke. Naš kapetan odgovorio je Seleni te uz odgovor na pismo poslao i dres reprezentacije, a Hrvatski nogometni savez dodao je i navijačke suvenire.
'Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu, napisao je Modrić u svom pismu koje je HNs objavio na Facebooku.