Seksi učiteljica zavela maloljetnika: Svi su učenici htjeli ići na njene satove

učiteljica, zavođenje, učenik
trenutačno je pod suspenzijom jer je navodno spavala sa svojim 17-godišnjim učenikom. O njihovoj se vezi šuška već mjesecima, među ostalim i o tome kako su se seksali u njezinu domu, ali i u spremištu povezanim s njezinom učionicom.

Za razliku od učenika koji su, čini se, dobro upoznati sa situacijom, zaprepašteni dužnosnici škole tvrde da se radi o neprihvatljivom ponašanju, ali ne žele govoriti o detaljima, nego daju diplomatske odgovore.

Učiteljica Ballo je, prema komentarima učenika, bila prilično omiljena i dobila je svojevrsne pohvale od njih - jedni su je hvalili zbog načina na koji podučava, a drugi zbog izgleda.

"Upisao sam taj predmet samo zato što sam čuo da je jako lagano, a da ne spominjem da je ona jedina zgodna učiteljica na Big Islandu i bilo ju je užitak gledati kada je bilo dosadno na satu", navedeno je u jednom od postova.

Iako bi cijeli skandal, ako se optužbe pokažu istinitima, mogao naštetiti njezinoj karijeri, šanse da učiteljica završi iza rešetaka su minimalne. Naime, zakonska dob za stupanje u spolne odnose u toj saveznoj američkoj državi je 16 godina. Policija, koja i dalje odbija službeno imenovati učiteljicu, o istrazi je obavijestila i roditelje polaznika škole.

jutarnji.hr