Seksi SMS poruke od kojih će poluditi za vama

sms, SMS poruka, sms poruke, seksi poruke
Istina, seksi riječi lakše je napisati nego kazati, ali kako će ih primiti druga strana? U potrazi za odgovorima, pitali smo dečke što misle o našem "sekstiranju" i koji su im najdraži koje su ikad dobili? Predstavljamo vam našu top-5 listu naj-seksi SMS poruka - ikad!

• Seksi SMS n°1 : foto ili video poruka

Nije velika tajna, muškarci su vizualni tipovi, dok su žene više cerebralni. Stoga, nema ničeg boljeg od lascivnog MMS-a s fotografijom ili videom koje šaljemo ako želimo brzu reakciju, kao MMS internautice slatka123 :
« Kratki video-striptiz u donjem rublju, ili akt s tekstom 'čekam te...' To uvijek pali! »

• Seksi SMS n°2 : direktno u glavu

Nema smisla okolišati. Ako želimo trenutačnu reakciju, trebamo djelovati na direktan način. Dakle, eksplicitna poruka koja jasno prenosi informaciju, kao poruka internatice crnaperla :

« You make me horny... ». (u prijevodu, 'uzbuđuješ me...»)

• Seksi SMS n°3 : flashback u prošlost

Ako želimo napaliti muškarca, nema bolje taktike nego podsjećanja na ono što se već dogodilo (naravno, ako mu je to ostalo u dobrom sjećanju). Stoga, umjesto da mu šaljete tekst u kojem mu najavljujete što ćete mu raditi, pošaljite mu nešto u stilu kako ne možete izbaciti iz glave 'ono što ste sinoć radili...'. Reakcija zagarantirana, i tu istu večer ćete najvjerojatnije to isto raditi još jednom. Nekoliko puta.

• Seksi SMS n°4 : što je na meniju?

Kao u restoranu, zagolicati ćete mu maštu ako ćete mu prepričavati u detalje što ga čeka na meniju. Tako ga u tekstualnoj poruci možete skinuti, opisivati mu što ćete mu raditi, nagovijestiti masažu cijelog tijela, a pogotovo onu erotsku, u detalje... Drugim riječima, sve u stilu 'što bih ti sve radila da si ovdje'!

• Seksi SMS n°5 : striptiz preko poruke

OK, muškarci vole dobiti eksplicitni foto ili video MMS, ali za tako nešto niste uvijek u prilici. Npr., ne možete mu poslati seksi MMS ako ste u dućanu, na poslu, u kinu ili u posjetu baki. Pošaljite mu stoga 'modni SMS', i napišite nga kao scenarij za seksi film. U svakoj poruci skinite po jedan dio odjeće, započnite sa gornjim dijelovima, pa donje rublje, i na kraju gaćice... Ako se i on uključt, tim bolje!

Cosmopolitan.hr