Seksala se u restoranu: konobar snimio Lindsay Lohan u akciji

sex, sexy, sex, Lindsay Lohan, fleksiseksualke, trend
Glumica odavno nije dobila ulogu u nekom ozbiljnijem projektu, ali to ne znači da je njezini obožavatelji neće uskoro moći vidjeti na malim ekranima.

Naime, snimka seksa u kojoj posrnula glumica ima glavnu ulogu uskoro bi mogla osvanuti na internetu.

Bombastičnih 47 sekundi

Kako se pročulo, pornografski časopis i televizijski program Hustler zainteresiran je za filmić koji je snimio konobar u jednom restoranu, kada je uhvatio nestašnu Lindsay na djelu.

Snimka  traje samo 47 sekundi, no poduzetni konobar, koji tvrdi da je stvarno bombastična, bi za nju, navodno, mogao dobiti čak 160 tisuća američkih dolara.

- Lindsay je tako očajnički željela dobro započeti 2010. godinu i ovo je zadnja stvar koja joj je potrebna. Osvane li na internetu preko neke sumnjive i neslužbene stranice, njezini odvjetnici ne mogu učiniti ništa u vezi s tim - izjavio je izvor blizak Lindsay.

Nije joj prvi put

Glumica je nedavno snimila za BBC ozbiljan dokumentarac o siromaštvu i trgovini djecom u Indiji pa je, tvrdi isti izvor, prestravljena da će sve pasti u vodu dođe li do objave škakljive snimke.

Lindsay već ima iskustva s kućnim pornićima koji odnekud neplanirano isplivaju: prije dvije godine njen tada već bivši dečko, britanski maneken Calum Best objavio je snimke (na slici) za koje je tvrdio da su screenshotovi filmića snimljenog mobitelom, na kojem se vidi kako ga glumica oralno zadovoljava.

Lindsay je, pak, ustvrdila kako to nije ona.

slobodna dalmacija