Seksala se s učenikom pa mu platila 28.000 dolara za šutnju

učiteljica, plaćanje
Thao 'Sandy' Doan, nastavnica iz Dallasa uhićena je prošlog tjedna pod optužbama za seksualno zlostavljanje nakon što ju je policiji prijavila dječakova majka.

Njegova majka je pratila izvor sumnjivih poruka do nastavnice koja je njenom sinu predavala matematiku i koju je susretala na brojnim školskim priredbama. Prijavila je nastavnicu školi koja je odmah pozvala policiju, prenosi Index.hr.

Kako piše New York Post, dječakova majka je rekla istražiteljima kako je njen sin primao velike svote novca koje je potom koristio za ilegalne svrhe. Rekla je istražiteljima kako to mora prestati te im je pokazala snimke zaslona poruka u kojima njen sin traži novac.

U jednoj od poruka je stajalo: "...samo gledaj, počet ću pripremati fotografije...pokazat ću ih policiji, ne šalim se."

Prilikom uhićenja nastavnica je priznala da je komunicirala s dječakom preko poruka, Instagrama i Kika prije nego što su se seksali u parku 2015. godine. Priznala je i kako su nastavili odnos u studenom i prosincu 2016. godine.

Doan je puštena iz zatvora nakon što je platila jamčevinu.

Dječakova majka izjavila je kako je primijetila sinovo čudno ponašanje: "Ponekad bi se drogirao, opijao, odlazio od kuće. Dobio bi novac i nestao na cijeli vikend. Nije mi se javljao, a ja sam ga tražila."

Prema pisanju New York Posta najnovija uplata na račun dječaka iznosila je 1,500 dolara.

Njegova majka kaže kako joj je jako teško jer je u ovoj priči njeno dijete žrtva.

Dodala je kako je njen sin već bio uhićen zbog provale, kao i zbog optužbi za pljačku.