Seks u bazenu i golotinja na hodnicima - u hotelima s pet zvjezdica može se vidjeti svašta

hoteli, sobe
On je bio zadužen za posluživanje gostiju u sobama, a tako je prilikom dostavljanja šampanjca u jednu sobu naletio na snimanje amaterskog pornića. Nosioje gostima šampanjac , a kada je ušao shvatio je da se pred njegovim očima odvija snimanje seksa utroje.

"Zatekao sam muškarca s dvije žene s amaterskom kamerom ispred kreveta. Sigurno nije bila riječ o profesionalnom filmu", ispričao je za The Courier Mail. Iako inače gostima nalije piće u čaše, taj put je odlučio samo ostaviti bocu na stolu i otići iz sobe.

Najneugodnije mu je bilo kada je morao zamoliti napaljene goste da se prestanu seksati u bazenu koji je s jedne strane imao staklo kroz koje se sve vidjelo.

Jednom je jedan gost izašao potpuno gol na hodnik kako bi ostavio poslužavnik za hranu, a vrata sobe su se zaključala iznutra. Morao je potpuno gol doći na recepciju po novi ključ, ispričao je bivši zaposlenik.

U sobama je znao pronaći i neobične vrste vibratora, no ipak kaže da zaposlenici nikada ne preispituju ponašanje gostiju jer oni ipak ostavljaju ogroman novac da bi boravili u hotelu s pet zvjezdica.

Index.hr