Seks na radnom mjestu – rijetkost ili uobičajena stvar?

viagra, sex, sex, sex, seks, poza 69, orgazam, gluma, seks, seks, načini, predigra, sex, veza, partner, seks, krevet, poduka, seks, horoskop, sex, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, zima, romantika, seks, sex, žene, muškarci, varanje, veza, oprez, žene, seks, anketa, seks, žene, nimfomanke, seks, policija, seks ljubav, seks, pravila, seks za jednu noć, seks, krevet, igrice, dosada, bivši, seks, flert, seks, radno mjesto, seks, žene, jedna noć, seks, potreba, istraživanje, seks, krevet, dosada, namještaj, seks u dvoje, poza, leđa, seks u dvoje, zatvor, glasan seks, seks prakticiranje, siguran seks, voditi ljubav, vođenje ljubavi, seks u dvoje, glasan seks, susjedi, učiteljice, učiteljica, seks prakticiranje, pornići, ljubavni život, ljubavni par, stanovi, iznajmljivanje, povišica, seks prakticiranje
Ona mu se nasmiješi kad se sretnu u liftu, na sastancima mu pošalje kratak, ali sladak SMS, on njoj uzvraća komplimentima i nježnim dodirima u prolazu, uvijek se trudi da koristi pauzu za kavu kad i ona...

I onda nakon nekog poslovnog ručka ili neke slučajne vožnje do kuće ponese ih strast, to ponove više puta i postanu glavni trač na poslu.

Prema istraživanjima posljednjih godina, više od 80 posto zaposlenih flertuje s kolegama. Čak svaki drugi se upušta u "sentimentalnu" vezu na radnom mjestu (petina sa šefom), i to stariji češće nego mlađi.

Većina želi da to ostane tajna, naročito ako je u pitanju samo seks i u tome uspijeva polovina. Tek jedna od deset veza s posla se završi brakom, ali u svakoj trećoj kolege i nakon raskida ostaju u veoma dobrim odnosima.

Dokazano je i da čak 50 posto ispitanih mašta o seksu s kolegom ili kolegicom, a veliki dio njih se trudi takve maštarije i ostvariti. A i poznat je odnos šefa i tajnice...Tako kažu.

broj1.hr