Seks na gradilištu: Pukla ograda ljubavnici slomili kosti

seks, vježbe, seks, ovisnost, seks, ljubav, zavođenje, priroda, seks, užitak, seks, savjeti, seks, gradilište, hrana, seks, Iva Međugorac, Iva Međugorac, seks, fantazije, zanimanja, ljubav, veza, partner, znakovi, ljubavnik, veza, partner, osjećaji, varanje, ljubavnici, način, signali, flert, očijukanje, muškarci, žene, ljubav, znakovi, ljubav, život, savršeni ljubavnik, HRANS, prevara, oprost, ljubav, zaljubljivanje, zaljubljenost, dan zaljubljenih, ljubav, zaljubljivanje, zavođenje, koketiranje, ljubav, zaljubljenost, žene, zavođenje, muškarci, Valentinovo, dan zaljubljenih, privlačnost, signali privlačnosti, muškarac, veza, partner, šefica, ljubav, posao, preljub, preljubnica, preljubnik, manipulator, veza, zaljubljenost, horoskopski znakovi, horoskopski znakovi u krevetu, muškarci, razlog, preljub, prevara, priznanje, muškarci, varanje, varanje, ljubavnice
Kuhar Christian (44) u subotu je pozvao svoju novu djevojku, tajnicu Tanju (27) u svoj stan. Zajedno su proveli noć. Rano ujutro su zajedno otišli do lokala u koji Christian često navraća. Popili su nekoliko koktela i plesali uz muziku iz džuboksa. Kokteli ih nisu uspavali već su još više razbudili strasti pa je par odlučio opet otići u Christianov stan. No već su se na putu prema stanu prepustili strastima, te se počeli seksati na obližnjem gradilištu. Naslonili su se na ograd koja je pukla i par je pao s visine od pet metara na tlo. Christiana i Tanju su odvezli u bolnicu u Innsbrucku. Oboje su van životne opasnosti, ali sa prijelomima ruka i noga.

Žena je slomila ruku, a muškarac kost pete - rekao je glasnogovornik bolnice u Innsbrucku. Policija istražuje da li je gradilište bilo propisno osigurano, piše OE24.