Sedam najčešćih ženskih laži

Male, bijele laži ne mogu nikome naštetiti, zar ne? Bez obzira što mislite o ovome, pročitajte kojim se malim lažima služi gotovo svaka supruga. Sedam je takvih laži u kojima će se vjerojatno pronaći većina žena, piše Yahoo Shine.

1. Nisam ljuta.
Naravno da je ljuta i to joj piše na licu, ali ne želi reći istinu jer se u tom trenutku ne želi svađati niti raspravljati.

JupiterimagesA kako ćete opravdati novi broj cipela 2. Nije me briga.
Ovo je vrlo slično onome da nije ljuta. Naravno da ju je briga, inače to ne bi spominjala. Još jednom malo bolje pogledajte njen izraz lica i govor tijela.

3. Nisam ništa jela cijeli dan.
Hm, malo točnije objašnjenje bilo bi da nije jela ručak s povrćem, voće ili integralno pecivo, ali našlo se vremena za komad pizze i cijelu čokoladu zbog stresa u uredu.

4. Idem na dijetu
Ispada kao da je lagala jer dijeta počinje od sutra. Taj dan se baš ispriječio rođendan od kolegice na poslu ili neki drugi važan razlog.

5. Bilo je na sniženju
Ako ju pitate koliko je koštala nova majica, torba ili cipele, možda ćete čuti da je bilo vrlo povoljno i na sniženju. Zapravo je za nju u pitanju samo dobra cijena i činjenica da konkretna torba savršeno odgovara uz cipele koje je kupila prošli mjesec.

6. Djetetu je to potrebno.
Kupila je još jedne tenisice djetetu jer one prve nisu dovoljno lijepe ako se primjerice ide u kazalište? U muškom svijetu to je potpuno nepotrebno, ali to je samo jedna od mnogobrojnih razlika među spolovima.

 

7. Ovo mi ide uz svu garderobu.
Kada žena kupi komad odjeće ili modni dodatak, a želi se opravdati, reći će da to ide uz apsolutno svu garderobu i može se nositi u svakoj prilici iako zapravo nije tako.

tportal.hr