Samo je htio da mu supruga oprosti, a sada mu se zbog tetovaže smije cijeli internet

tetovaža, tetovaže na tijelu, tetovaže
- Ja, Jose L. Torres svojevoljno sam napravio ovu tetovažu 2. siječnja 2019. godine zato da bih ponovno zadobio ženino povjerenje i iskupio se za bol i patnju koju sam joj priuštio. Ja sam: lažljivac, varalica, manipulator, prevarant, ljubitelj prostitutki, nepošten i bez poštovanja prema drugima - stoji na prilično velikoj tetovaži pokajnika Josea.

- Ništa se ne može mjeriti s lijepim slovima odmah na početku godine - napisao je tattoo umjetnik uz fotografiju, ali više od same tetovaže i neobičnog pokušaja isprike, javnost je primijetila pravopisne pogreške.

Tako na Joseovom torzu umjesto deceiver (prevarant) stoji deciever, a umjesto disrespectful (bez poštovanja) piše disrespectul.

- Nisam znao za pravopisne pogreške dok ljudi nisu počeli govoriti o njima. Engleski nije moj materinji jezik i zato uvijek kažem klijentima da se pobrinu za pravopis i gramatiku. Osim toga, pitao sam ga je li siguran u svoju odluku i to čak nekoliko puta, ali on je rekao da je siguran jer je zaista zabrljao i želi ispraviti stvari - kazao je tattoo majstor za strane medije.

Iako nije poznato kako je reagirala Torresova supruga, korisnici društvenih mreža nisu ga štedjeli.

- Tvoja iduća žena bit će oduševljena ovom tetovažom.

Bolje počni štedjeti za lasersko uklanjanje tetovaže i rastavu jer ćeš sigurno proći kroz oboje.

Zamislite što će mu iduća ljubavnica reći kada vidi ovu tetovažu - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.