S ovakvim tipom sigurno nećete pred oltar

Adelle Waldman, autorica knjige 'The Love Affairs of Nathaniel P' i spisateljica kolumni za poznate američke medije, savjetovala je za Huffington Post s kojim tipovima muškaraca ne treba tražiti bračnu sreću.

1. Nije bio za ozbiljnu vezu - dok nije upoznao vas

Kada to čujete na romantičnoj večeri ili šetnji uz more, čini se predobro da bi bilo istinito? Da, istina je. Možda on stvarno u tom trenutku iskreno misli da se uz vas može skrasiti jer ste nešto novo, zabavno i jako uzbudljivo u njegovom životu. No zapitajte se što će biti za nekoliko mjeseci kada veza nadiđe leptiriće u trbuhu i svaki susret ili spoj s vama ne bude toliko uzbudljiv. Muškarci koji su imali puno djevojaka i lako skakali s cvijeta na cvijet, vjerojatno nisu tipovi za brak i dugoročnu vezu, a možda to ne žele priznati ni sami sebi te vječno tragaju. Vi ćete se samo osjećati jako loše u trenutku kada shvatite da on gubi zanimanje za vas te ste daleko od šetnje prema oltaru.

Ovakvog tip svakako trebate upoznati u životu jer ćete tek nakon njega jasno prepoznati čovjeka za kojega se možda želite udati i onoga koji je spreman na obavezu.

2. Poznaje baš sve u gradu

Želite li ulaznicu za predstavu ili mjesto u novom restoranu, on će vam odmah riješiti svaki problem jer poznaje sve u gradu. To je vrlo primamljivo i djeluje moćno, ali što se zapravo krije iza toga? S toliko prijatelja i poznanika možete očekivati da je vaš čovjek vječito na telefonu, stalno provjerava e-mailove i odlazi na sva društvena događanja. Kao što može vama osigurati ulaznicu za najnoviju hit predstavu, isto radi i za sve prijatelje pa ćete vrlo često večeru provesti tako što će on odgovarati na telefonske pozive ili kasniti zbog nekog sastanka. Njegova otvorena osobost i susretljivost lijepe su vrline, ali samo za prijatelja.

3. Loša komunikacija

On ima puno lijepih vrlina jer je šarmantan, zabavan i otvoren, ali nikada vam neće reći ako ste ga čime naljutili. To je tip s kojim bi svaka žena jednom u životu trebala biti u vezi zato što će poslije znati kako treba izgledati dobra komunikacija. Na početku se sve može činiti idealnim jer će vas obasipati pažnjom i ludo zabaviti, ali kada se odjednom nađete u tišini jer nećete biti sigurni jeste li učinili što krivo ili on samo ima loš dan - vrijeme je za odlazak. S takvom komunikacijom ne može opstati ni jedna veza.

4. Zgodan, bogat i uspješan - bolje ne može

Pa zar je bilo kakva sitna mana važnija od ovakvog paketa? Osjećat ćete se božanstveno gdje god se s njime pojavili, a prijatelji će vam zavidjeti. Neke prijateljice to će vam to čak otvoreno i priznati, a vi ćete cvjetati od sreće i ponosa. No, tu se krije zamka! Imati takvog frajera i još se na kraju udati za njega san je svake žene, ali silna želja može vam pomutiti razum pa ćete tek nakon nekoliko godina shvatiti da to nije bila ljubav. A ne treba posebno isticati da sav novac i privilegije ne mogu kupiti sreću.

5. Razlika u godinama

Nema idealnog recepta za uspješnu i sretnu vezu, ali ako je on mlađi od vas, realno je očekivati probleme. Gledat će vas s obožavanjem i pratiti svaki korak koji učinite. Da, rado će vas odvesti do oltara, ali prije nego se prošećete, razmislite samo hoće li za vas on uvijek po malo biti dijete i možete li ne razmišljati o tome na način da ste mu ukrali mladost.