Rozga: Bare me podsjeća na Avu Karabatić

'Jesam li se naljutila kada sam čula kako Goran Bare izjavljuje da ja ne znam napisati prosto proširenu rečenicu? Ma kakvi! Nemoguće! Kako da se naljutim na Gorana Barea zbog te tvrdnje? Pa to je isto kao da doznam da je Ava Karabatić negdje bubnula nešto na moj račun. Tko bi se na takve ljude mogao rasrditi?'' - pita Jelena Rozga , koju je Goran Bare u nedavnom televizijskom istupu nazvao umjetno napumpanom zvijezdom, čije ga pjevanje, kaže, podsjeća na teljenje ovce, piše Jutarnji.hr

Bare me u posljednje vrijeme neodoljivo podsjeća upravo na Avu Karabatić. Jer, čovjek zahvaljujući svojim najnovijim izjavama hrabro ulazi u prostor koji mu se, kako tvrdi, oduvijek gadio.

Goran Bare je neupitno veliki umjetnik. Iskren je čovjek, on je među rijetkima koji doista iskreno žive sve ono o čemu pjevaju. On nije nikakav lažnjak. Što mu je na umu, to mu je i na drumu. Upravo zbog toga ja se na njega ne mogu naljutiti. To bi bilo isto kao da se naljutim na Avu Karabatić.

Jer, i Bare i Ava bubnu svašta, ali kako da se na to naljutiš - govori Jelena. Bare, koji se sa svojim hitom "Teške boje" baš poput Rozge natječe za Porinov hit godine, tvrdi da ga mediji nisu zloupotrijebili.

Glazbenik - koji je uvjeren kako će mu upravo Rozga sa skladbom "Dalmatinka" koju je snimila s Connectom ili Severina Vučković s pjesmom "Brad Pitt" odnijeti nagradu publike za hit - dapače tvrdi da je on upotrijebio medije kako bi iskazao svoje mišljenje o kolegicama, a izrečeno će, obećava, javno ponoviti i za nešto više od mjesec dana u Rijeci, na dodjeli diskografskih nagrada.

''Stojim iza svega što sam rekao. Dakle, da: smatram da Jelena Rozga nije diva, tvrdim da ju je Tonči Huljić umjetno medijski napumpao, a odgovorno kažem da žena ne zna ni pjevati''.