Romantični rukometaši: Lakše smo osvojili broncu nego žene

Fra Karlo Lovrić, hrvatski rukometaši, kauboji, Hrvatska, romantičari
Naravno, u ženskom svijetu oni su poznati i po svom dobrom izgledu, ali ono što je puno manje poznato je njihova nježna, obiteljska strana koju otkrivaju samo odabranicama svojih srca.

U nastavku vam otkrivamo najromantičnije hrvatske rukometaše i njihove poteze kojim su oduševili svoje djevojke i žene...

ZLATKO HORVAT

U suprugu Maju zaljubio se, između ostalog, i zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema rukometu. Na početku ih je vezalo samo prijateljstvo, ali je s vremenom ono preraslo u pravu ljubav. Nakon gotovo pet godina braka njihovu je ljubav okrunilo i rođenje sina Adrijana. Kada je Adrijan napunio godinu dana njegova se mama vratila na posao, a Zlatko je bez imalo ustručavanja još jednom pokazao svoju nježnu stranu.
Otkrio je svijet kuhanja i fantastičnih recepata te postao pravi Masterchef. Istina, u svojoj kuhinji, ali vjerujemo kako njegovi najdraži uživaju kao da im jela priprema pravi kulinarski velemajstor.

Kako kaže, upravo su mu njegova žena i sin najveći izvor snage i motivacija.

Baš je zlatan taj Zlatko! :)

JAKOV GOJUN

Krajem 2014. godine, Jakov Gojun i Kristina svoju su petogodišnju vezu okrunili brakom. Ono što oboje priznaju, Jakov je pravi romantičar i nježnosti im nikada ne nedostaje. Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svoju je odabranicu zaprosio, ni više ni manje nego - na gondoli u Veneciji! Emocije i suze radosnice obilježile su taj dan koji će im zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

Baš kao i u slučaju Zlatka Horvata, na početku su bili samo prijatelji, ali su se ubrzo iskreno zavoljeli i postali nerazdvojni. Kako Jakov voli istaknuti, upravo mu je Kristina najveća podrška u teškim životnim trenucima.

U srpnju 2015. njihovu je ljubav okrunilo i rođenje sina, kojeg Gojun često naziva princem. Upravo je mali princ postao glavna zvijezda proslave brončane medalje koju su naši rukometaši jučer osvojili na Europskom prvenstvu.

Naime, udobno se smjestio u rukama svog tate i odlučno uhvatio mikrofon te sve gledatelje pred malim ekranima osvojio svojom slatkoćom.


DOMAGOJ DUVNJAK

Još prije šest godina Domagoj Duvnjak tvrdio je kako je Lucija Žulj ljubav njegovog života. Njih dvoje su se upoznali još u prvom razredu srednje škole, a Duvnjak se, kako kaže, zaljubio na prvi pogled kad je shvatio koja ljepotica sjedi pored njega. Ipak, u početku je Lucija bila potpuno imuna na njegov šarm, ali Domagoj se nije dao smesti. Uz pomoć savjeta Lucijine najbolje prijateljice osvojio je njezino srce i krajem drugog razreda i službeno su započeli svoju vezu.

MARKO KOPLJAR

Ovaj rukometaš ljubavnu sreću pronašao je zahvaljujući svom suigraču Domagoju Duvnjaku. Naime, njegova žena Iva je Domagojeva sestra koja se, baš kao i dečki, dugo bavila rukometom. Iva je po struci učiteljica, ali i vrlo vjerojatno jedina žena koja se može pohvaliti kako u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji ima čak dva najdraža muškarca. I ovaj mladi bračni par je krajem prošle godine dobio prinovu - dječaka Antu.

cool.hr