Romantične ideje koje će podgrijati strast u vašoj vezi

Donosimo vam nekoliko ideja koje će vam pokazati što možete napraviti kako biste zadržali uzbuđenje i seksualnu napetost u vezi...

- Uprizorite jednu od njegovih maštarija - saznajte neku od njegovih tajnih maštarija i prenesite je u život za njega. Iznenadite ga za rođendan, godišnjicu ili samo neki običan dan u mjesecu.

- Bez njegovog znanja na internetu (ili kupite DVD) proučite pokrete masaže, pa ga iznenadite kad dođe iscrpljen s posla.

- Ako ne živite zajedno, neočekivano se odvezite k njemu obučena samo u donje rublje i baloner. Ako živite zajedno, iznenadite ga na poslu u vrijeme pauze.

- Prije nego što on krene na tuširanje na ogledalu u kupaoni prstom ispišite „Volim te!" (nekoliko puta prijeđite prstom po istim linijama). Za vrijeme tuširanja ogledalo će se zamagliti od pare, no vaše će riječi ostati vidljive.

- Strastveno ga poljubite kad to on najmanje očekuje, čak i u javnosti.

- Kad navečer ili popodne, kad se vratite s posla, krenete razgovarati o tome kako vam je dan prošao, što sve morate napraviti... prekinite ga usred rečenice i recite „Imam ti nešto važno za reći. Volim te i to zato jer...(pa nabrojite pet stvari koje cijenite kod svog partnera)". Završite s poljupcem i recite nešto u stilu „Znači govorio si o bojleru..."

- Prije nego što odete na nekakvu zabavu, vjenčanje ili nešto slično, dogovorite vaše tajne riječi ili znakove (primjerice da prstom ocrtate krug po njegovom dlanu) pomoću kojih ćete si u tajnim šiframa zapravo govoriti - „Odvedi me kući i strastveno vodi ljubav s menom", „Želim te" i slično. Mašti dajte na volju

- U besplatnom oglasu u novinama izjavite mu svoju ljubav (ne morate napisati ime). Novine omotajte mašnom i dodajte porukicu u kojoj piše broj stranice i gdje se nalazi oglas.

- Ako odlazi na poslovni put, u kofer s odjećom umetnite mu ljubavnu poruku. To može biti i seksi, perverzna poruka.

- Pokažite interes za ono što njega zanima. Primjerice ako voli nogomet - odgledajte s njim utakmicu i navijajte.

- Nazovite ga na posao u ukratko mu ispričajte kakve ćete mu sve seksi stvari raditi kad stigne kući.

- Kupite jestve boje ili hranu kojom možete pisati jedno po drugome.

- Isplanirajte "vikend nostalgije". Odvedite ga na mjesta koja imaju posebno značenje u vašoj vezi. To može biti mjesto gdje ste se upoznali, gdje vas je zaprosio, posudite film koji ste prvi put zajedno gledali...

- Za ovo ćete možda morati neko vrijeme štedjeti - iznajmite njegov auto iz snova (neki koji je mislio da nikad neće dobiti priliku voziti). Neka vas provoza, ali vi isplanirajte mjesta na koja ćete otići.

- Isplanirajte tajni romantični odmor (vikend će biti dovoljan) - saznajte ima li slobodan vikend i onda isplanirajte romantični bijeg od svakodnevice. Zajedno nekud otputujte. A niti ne morate, isključite telefone i mobitele, isključite TV i zajedno provedite dva dana u razgovoru, vođenju ljubavi, kuhanju, zajedničkoj kupki...
Zena.hr