Riječ koju nikada ne biste trebali upotrijebiti ako upoznajete nekoga online

riječ, on line, on line upoznavanje, upoznavanje
Je li to nemoguća misija ili ipak put do pronalaska ljubavi svog života nije tako trnovit?

I jedno i drugo. Brojni primjeri diljem svijeta pokazali su kako se ljubav može pronaći online, a mnogi su i prevalili brojne kilometre kako bi se u konačnici i vidjeli i upoznali.

Da bi taj put do pronalska srodne duše učinili što uspješnijim, dobro je znati što biste trebali izbjegavati, a što vam može pomoći na tom putu upoznavanja. Istraživanje koje su proveli tvorci jedne takve aplikacije za online upoznavanja, pokazalo je da osobe koje razgovore započinju isprikama imaju 56 posto manje mogućnosti da će dobiti telefonski broj od sugovornika.

"Sorry", nije riječ s kojom biste trebali započeti razgovor tijekom online upoznavanja, piše TOI.

Jedna od pogrešaka koje korisnici tih aplikacija često rade je što su neodlučni s planovima ili ne preciziraju vrijeme. Osobe koje na pitanja: kada bi se mogli vidjeti?" odgovaraju s "ne znam", "idući tjedan" ili "za dva tjedna" imaju 40 posto manje šanse da će dobiti broj telefona od sugovornika u odnosu na one koji preciziraju vrijeme, primjerice, " mogli bi se vidjeti u petak ili subotu".

Prema istraživanju, najbolje je u razgovoru koristiti emotikone za smijeh i izraz "lol". Osobe koje se tijekom tipkanja sa sugovornikom mnogo smiju ili ostavljaju takav dojam, vjerojatnije će razmijeniti telefonske brojeve i brže ispitati je li osoba s druge strane "ona prava".

vecernji.hr