Razočarana Maja: Da bi pobijedila na festivalu moraš da spavaš sa nekim

Sve je očigledno i već znamo tko će pobijediti! Ja bih voljela iskreno da pobijedi Dušan Svilar od ovih pet, ali čim ja nisam u finalu jasno vam je da je sve namješteno - rekla je pjevačica.

- Pogledajte moju pjesmu, pa mi objasnite kako je moguće da nisam ušla u prvih pet, i kako je moguće da sve što vrijedi, sve što je kvalitetno ne može proći, i sve što platiš, to pobjeđuje. Maja Odžaklijevska je bila u pravu što nije htjela sudjelovati i vratila se zbog organizacije. Želim svima sve najbolje od srca, ali žalosno je što se "Beosong" namješta i mi svi sudionici smo mjesec dana ranije znali tko će pobijediti - izgovorila je Maja u jednom dahu.

- Ono što mogu da vam kažem, danas samo gledajte da napravite novac da imate sponzore, gledajte da živite nekorektnim životom, da kao klinkice odlazite u barove kod muškaraca koji vam mogu platiti piće, a onda i namjeste neki festival.

- Nažalost, onaj tko vrijedi u ovoj zemlji, ova zemlja mu ne daje nikakvu budućnost nikakav "Oportuniti" da svoj kvalitet prezentira - ogorčena je Maja.

Ona je iskoristila priliku pa je svim mladim ljudima poslala poruku da ukoliko žele da krenu da se bave glazbom to ne čine:

- Nemojte  da se bavite glazbom ukoliko nemate dovoljno novca, ili ako niste bar priglupi spavati s nekim tko bi vam platio pobjedu na nekom festivalu.

Ali Maja nije otišla sa "Beosonga" obeshrabljena već je poručila da će se uvijek natjecati, te da iza sebe ima dvadetset i pet prvih nagrada.