Prvi orgazam doživjela s 47 godina

Čini se da ženski orgazam nije samo misterija muškarcima nego i ženama. Kim Smith (47) o tom iskustvu zna puno.

Kim Smith (47) bila je jedna od onih žena koje ne mogu postići orgazam, ali, to se promijenilo. Ova baka petero unučadi iz Hemel Hempsteada nije uspjela doživjeti vrhunac ni uz pomoć igračaka za seks ni raznih tehnika - dok nije isprobala tripod Ultimate O, napravicu koju je dizajnirala ginekologica.

Kim Smith, koja se dva puta udavala i razvodila te koja ima dvije kćerke i jednog sina, tvrdi da nije znala što propušta u seksu, a smatrala je i da je ženski orgazam mit.
Bila je nesretna u ljubavi dok nije počela sudjelovati u dokumentarcu o igračkama za seks. Vjerujući da nema što izgubiti, upustila se u projekt Ann Summers. Cilj projekta je bio razvijati i dizajnirati igračke za seksualne potrebe.

Kim je dobila neke eksperimentalne proizvode da ih isproba kod kuće. U početku je bila vrlo skeptična. 'Oklijevala sam zbog prethodnih iskustva s igračkama za seks'.
No, novoj je igrački koju je dizajnirala ginekologica ipak dala šansu.
Kad je prvi put s tripodom iskusila orgazam, kaže da se njen 'život promijenio'.
'Nikad nisam bila otvorena o toj temi. Seks je bio mehanički, ponekad užitak, ali većinom nešto čime sam partnera održavala sretnim', kaže Kim.
'Zbog ovog novog iskustva postala sam samopouzdanija, mogu se više opustiti tijekom seksa, znam da ću jednom iskusiti orgazam i prilikom odnosa, veselim se tom danu', nadodala je.

hot.hr