Prostitutka iz BiH: Beckhamovi pomoćnici su me brutalno pretukli!

Bujna nizozemska prostitutka bosanskih korijena Irma Nici detaljima iz navodnog odnosa s nogometašem Davidom Beckhamom ne prestaje šokirati javost. Naime, Irma sada tuži nogometaša tvrdeći da su je prošli tjedan Beckhamovi pomoćnici progonili i nanijeli joj ozljede zbog kojih je završila u bolnici.

Prema Irminim riječima, nogometaševi odvjetnici, koji su joj došli dostaviti tužbu zbog izjave da su ona i David imali spolne odnose, tešku čak 16 milijuna funti, verbalno su je vrijeđali, prijetili joj, a potom na nju i fizički nasrnuli, za što direktno odgovornim smatra samog Beckhama.

Sve demantirao

Irmin odvjetnik Paul Rolf Jensen na sudu u Los Angelesu u njezino je ime podignuo tužbu za nanošenje duševnih boli i fizičkih ozljeda, napomenuvši kako je istim činom povrijeđeno njezino osnovno pravo na govor, za što nogometaš mora pravno odgovarati. Irma Nici, pravim prezimenom Nezirović, 26-godišnja je profesionalna prostitutka koja je prije mjesec dana preplavila medijske stupce pričom da je prije tri godine vodila ljubav s oženjenim Davidom Beckhamom.

Nogometaš je sve odlučno demantirao, a njezine je tvrdnje nazvao smiješnim. Unatoč tomu, “balkanska starleta”, koja se zbog rata iz susjedne BiH s obitelji preselila u Nizozemsku, ustraje u svojim tvrdnjama. Iz Beckhamova “štaba” još se nisu oglasili o navodnom fizičkom zlostavljanju za koje ga tereti.

Rooney na sličnim mukama

Iako je rodnu BiH napustila kao 9-godišnjakinja, Irmi je, navodno iznimno žao što se u njezinoj zemlji sada sve piše o njoj i ne planira je posjetiti dok se situacija ne smiri.

Beckhamove “muke” dijeli i njegov uspješni kolega Wayne Rooney, koji se neposredno prije Davida našao u seks-skandalu s dvije prostitutke, što nije opovrgnuo, a zbog čega je ostao bez pozamašne svote od 600.000 funti. Iznos mu je, naime, uskratila tvrtka Coca-Cola, koja zbog njegova “razvratnog ponašanja” ne želi da nogometaš više reklamira njihov napitak.

izvor: jutarnji list