Profesorica studente u zamjenu za dobre ocjene tjerala na seks s vlastitom kćeri

profesorica, seks prakticiranje, studenti, partneri, partnerica, mijenjanje, učestalost
...osoblja u kojoj je optužuje da je njega te druge mlade nogometaše i košarkaše, igrače sveučilišnih ekipa, u zamjenu za dobre ocjene tjerala na seks s njezinom kćeri.

Kako piše New York Daily News, neimenovani je student, inače Afroamerikanac, u tužbi opisao kako je gospođa profesorica, bjelkinja, u svojim nastranim rabotama bila rasno motivirana. Opisuje ju se kao manipulativnu predatoricu. Navodno je studente osobno opskrbljivala prezervativima te bi ih prevozila do hotela u kojima bi dolazilo do snošaja s njezinom kćeri.

Prema pisanju NYDN-a, profesorica je dio nastavnog kadra uključenog u aktivnosti sveučilišnih sportskih timova. Na sveučilištu su oštro demantirali sve navode iz tužbe i tužitelja prozivaju da samo želi publicitet.

U krajnje nevjerojatnim navodima u tužbenom zahtjevu spominje se da je tužitelj na Notre Dame došao kao stipendist 2014. godine te da je nakon nekog vremena pokušao prekinuti vezu na koju ga je prisiljavala profesorica, no ona mu je počela prijetiti i govoriti mu da treba pomoć psihijatra. U jednom ga je trenutku poslala psihijatru, svom prijatelju, za kojega se tvrdi da je studenta pokušao držati 'pasivnim' tako što ga je kljukao lijekovima.

Spominje se čak i da je profesorica pokušavala uvjeriti studenta da bi se trebao preobratiti na katoličanstvo. U tužbenom se zahtjevu navodi da je student sve prijavio nadležnim službama na sveučilištu prije dva tjedna, no kako nije bilo reakcije, bio je prisiljen podnijeti tužbu zbog stresa i 'rasno neprijateljske' situacije u kojoj se zbog svega navodno našao.

jutarnji list