Prodavao pokćerku za udaju, a ona bi zatim pobjegla od mladoženja

mlada, vjenčanje, sms, sms poruke, sms, poruke, pravila, udaja, kupci, bijeg, mlada, vjenčanje, otkazano vjenčanje
Jedan 45-godišnjak iz pokrajine Pravca u sjeverozapadnoj Bugarskoj prodavao je pokćerku kao udavaču, i to više puta, pri čemu je od tobožnjih vjenčanja razvio pravi posao, objavio je jedan bugarski internetski portal.

Maloljetna pokćerka prodavana je za određenu svotu kao nevjesta, ali bi neposredno nakon vjenčanja pobjegla kući, nakon čega je tražen novi 'kupac', objavio je u utorak portal vsakiden.com. Prijevara je otkrivena kad se 'nevjesti' svidio muž i kad je odbila vratiti se kući.

Poočim je doslovce organizirao dražbu za svoju sada 17-godišnju pokćerku, a nakon svadbe ona bi odmah pobjegla. Kako piše portal, u posljednjem slučaju ona se zaljubila u muža i nije se htjela vratiti.

Nakon nekoliko dana poočim je slučaj prijavio policiji, tvrdeći da mu je pokćerka oteta. Policija ju je pronašla nakon nekoliko sati i, umjesto da se pristane vratiti, sve je otkrila policiji.

Prijevara je otkrivena tek sada jer su se prijašnji ženici sramili priznati da im je nevjesta pobjegla. Unatoč iznenadnoj ljubavi, 'nevjesta' je vraćena kući, a policija pokušava pronaći prevarene.