Procurili detalji o brutalnom premlaćivanju pjevačice Nataše Bekvalac

nataša bekvalac, psovke, sergej trifunović, Novak Đoković, nataša bekvalac, nataša bekvalac, nataša bekvalac, muž, tučnjava
...Natašu Bekvalac pretukao njezin suprug Luka Lazukić, srbijanski mediji danas pišu o detaljima incidenta koji se u noći s petka na subotu dogodio u stanu bračnog para na Dedinjama u Beogradu.

Kako piše Blic, Luka je tu noć došao kući iz izlaska te pijan legao u krevet kraj Nataše i zaspao. Ona mu je uzela mobitel i vidjela ljubavne poruke druge žene nakon čega ga je probudila te su se počeli svađati.

Lazukić je potom fizički nasrnuo na svoju suprugu te je udarao rukama i nogama da je ona iduće jutro potražila liječničku pomoć.

- On je pijana budala, stiskao me, šamarao i udarao rukama i nogama - ispričala je liječnicima u Hitnom centru pjevačica kada je došla potražiti pomoć zbog ozljeda glave. Izvori kažu kako Nataša ima potres mozga te da je cijelu tu noć povraćala.

Luka Lazukić je odmah uhićen te je zadržan u pritvoru.

Par se posvađao i zbog novca koji je Lazukić uzeo od Nataše te posudio ga prijatelju, a ovaj ga ne vraća. Izvori tvrde i kako će Nataša, koja je 28. veljače rodila kći, a s Lazukićem je u braku od rujna prošle godine, odmah zatražiti razvod.