Prelijepa Bavrka: Vjerujte u sebe, ako nećete vi, tko će?

Ana Bavrka, instagram

Prelijepa televizijska voditeljica Ana Bavrka u srijedu je objavila na Instagramu objavu u kojoj navodi kako je u životu najvažnije vjerovati u sebe.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

‘’Kada pomislimo da se sve raspada, zapravo se sve slaže na svoje mjesto’’, navela je Ana.

Voditeljica tvrdi kako je ključ neuspjeha upravo nedostatak vjere u sebe.

https://www.instagram.com/p/B0364BjH4GF/?utm_source=ig_embed

‘’Često u razgovoru s mlađima ali i starijim kolegama, prijateljima kao krucijalni problem oko ostvarenja planova u poslu, ali bilo kom drugom segmentu života vidim nedostatak vjere u sebe, manjak samopouzdanja’’, napisala je.

Nadalje, navodi kako nije life coach ali ju je životno iskustvo natjecalo da radi na sebi te kako je potrebno održavati životnu motivaciju.

‘’Nisam lajf koč i ne, neću vas naučiti sve tajne uspjeha i sigurna sam da će još mnogo vode proći Dunavom dok i ja savladam određene vještine, ali ono što sam kroz svoj posao naučila jeste da vjerujem u sebe i u vlastite ideje, naravno, uvijek realno gledajući, potkovano znanjem, ali vjera u ono što želim je očuvala moju motivaciju na razini, o čemu god se radilo, jer ako ja ne vjerujem, tko će? I upravo zbog toga se i borim za njih, jer znam da mogu uspjeti. Sve je moguće, za nemoguće se samo treba malo više potruditi. Vjerujte. U sebe’’, navela je Ana.