Preko ušiju sam se zaljubio, a kad sam joj upoznao majku otkrila je kćeri da sam i s njom spavao

Savjet, ljubav
Između mene i djevojke koju znam iz škole, nije sve bilo samo do seksa, započinje mladić svoje pitanje za Deidre, kolumnisticu The Suna.

"Fantastičan seks nastavio se dvomjesečnim lijepim periodom. A onda je ona saznala da sam ja spavao s njenom mamom."

"Imam 22 godine i tek sam završio fakultet. Tražim posao, pa živim s roditeljima. Ta djevojka ima 21 godinu i bila je najljepša cura u školi. Sanjao sam o njoj. Prošli mjesec otišao sam na jedan tulum i bio sam oduševljen kad sam ju vidio tamo. Činilo se kako se i njoj svidjelo da me vidi. Malo smo pričali i osjetio sam kao da joj se sviđam", nastavlja mladić.

"Gledala me ravno u oči i dirala po ruci. Šokirala me kad mi je rekla: 'Hoćemo poći gore?' Nisam mogao odbiti. Seks je bio kao u snu i znao sam da sam se zaljubio", priznaje u svom pismu zaljublji mladić Deidre.

Počeli su izlaziti i kaže kako je bio sretniji no ikada. "Šetali smo i išli na koncerte. Sanjao sam o takvom životu."

"Jedne noći odvezao sam je kući prvi puta. Njena kuća izgledala mi je poznato, ali nisam se mogao sjetiti zašto. Pozvala me na kavu, a tamo u hodniku, bila je njena mama. Srce mi je stalo kad sam vidio tko je to. Upoznao sam je na srebrno piru svojih roditelja. Malo smo pričali i rekla je da radi s mojom mamom. Bila je sama jer joj je suprug radio u inozemstvu."

Kasnije te večeri mama ga je zamolila da odveze tu prijateljicu kući jer je malo popila. "Kad smo došli do njene kuće, pozvala me da popijemo kavu. Rekla mi je kako sam zgodan mladić i zavela me. Bilo je zabavno, ali ne bih to htio ponoviti. Bila je sigurno dvostruko strarija od mene", piše.

"Sada je rekla mojoj djevojci da smo imali aferu i ona me ostavila. Fali mi i želim ponovno biti s njom."

Deidre odgovara: "Ako je to bilo samo jednom i nikad više, jednostavno nisi imao sreće. Vjerojatno je i tebe okrivila. Možeš li zamisliti obiteljska okupljanja nakon svega toga? Možeš li zamisliti da će majka uopće dozvoliti tu vezu?"

Deidre misli da je majka odlučila da se to nikako neće dogoditi između njene kćeri i mladića i držat će ih podalje jedno od drugoga. "Vjerujem da ti se ovo čini kao ljubav života, ali imaš vremena upoznati nekog novog. Udalji se. Najbolje što možeš je napisati poruku svojoj bivšoj i reci kao ti je žao što je tako ispalo i da je posebna. Nemoj spominjati njenu majku to je najbolje ostaviti kako je. Nauči iz ovoga kako te nikada takva situacija ne bi iznenadila."

vecernji list