Postanite ženama neodoljivi

ljubav
Donosimo vam savjete kako da budete neodoljivi i kako da zaista osvojite ženu do koje vam je stalo.

Budite strastveni
Izuzetno je važno biti muškarac sa čvrstim uvjerenjima i uopće sa čvrstim stavom. Raščistite sa sobom i upitajte se da li uvijek polazite za onim do čega vam je stalo. Ženama jednostavno odgovaraju muškarci koji su strastveni. Ne morate biti strastveni onako uopće, ne mora to biti vaša priroda, i ne mora vas ona bitnije određivati. Bitna je strast oko nečega pojedinačno.

Imajte samopouzdanja
Samopouzdanje je važno. Ako upitate ženu što je najviše privlači kod nekog muškarca, ona će odgovoriti da je to nivo sampouzdanja. Ženama apsolutno odgovaraju muškarci koji se dobro osjećaju u svojoj koži. Muškarac sa razvijenim osjećajem samopouzdanja pokazuje da mu nije stalo ostvariti bolji utisak na nekoga. Njemu fokus nije na onome što bi moglo krenuti po zlu. On, naprotiv, zna da uživa u vremenu provedenom sa partnericom.

Obratite pažnju na detalje
Obratite pažnju na detalje na odjeći partnerice. Ona nije sasvim slučajno iz ormara izvukla seksi crvenu haljinu, a niti tek onako ima novu glamuroznu frizuru. Žene su veoma impresionirane muškarcima koji su u stanju primijetiti detalje.

Oslovljavajte ženu njenim imenom
Oslovite ženu u razgovoru njenim imenom. Na taj način vi joj pokazujete da vam je do nje stalo. Svako ljudsko biće uživa čuti svoje ime. Tako sljedeći put kada budete razgovarali s njom, spomenite koji put i njeno ime.

Nasmijte je
Pokušajte ju nasmijati u svakom trenutku. Istančan osjećaj za humor automatski uspostavlja čvršću vezu među partnerima. I sami pomislite kako se dobro osjećate svaki put kad vas neko nasmije. Tako se i vi potrudite ubaciti pokoju šalu u razgovor da biste izbjegli suvišnu napetost u komunikaciji sa osobom koja vam se sviđa.