Poslušajte ovih 5 savjeta i budite sigurni da će se zaljubiti u vas

veza
Zadržite pogled

Zaljubljene osobe zadržavaju kontakt očima 75 posto vremena. Naime, među osobama koje rjeđe sklanjaju pogled, intimnost se povećava.

Slušajte

Slušanje je ključno da biste naveli osobu da se zaljubi u vas. Ljudi vole biti u društvu onih koji pokazuju iskreno zanimanje za njih, njihove osjećaje i iskustva, a to je moguće samo ako ih slušate. Iako je normalno da ćete u određenim trenucima željeti iznijeti svoje mišljenje, pa čak i da se ponekad i suprotstavite toj osobi, nemojte reagirati negativno, jer ćete više postići ako simpatiji postavite potpitanja i pokažete suosjećanje.

Hrabrite

Potrebno je partnera navesti da se osjeća kao ‘pobjednik', jer taj osjećaj vodi direktno prema ljubavi. Čak 48 posto bivših partnera potvrdilo je da su se kod kuće osjećali podcijenjeno, što je dovelo do prekida.

Smijte se

Ovo je poprilično važna stvar. Osobe koje se smiju naprosto su privlačnije i djeluju otvorenije, pa je puno lakše zaljubiti se u njih. A, uz to, djeluju kao pobjednici.

Dodirujte

Istraživanja su dokazala kako su parovi koji se više dodiruju zadovoljniji u vezi. Dodirivanjem ćete biti bliskiji i intimniji, kao i opušteniji s partnerom.

BusinessInsider/Magazin.hr