Ponovno prijateljstvo s bivšim na facebooku?

Prije nego što mu ponovno pošalješ zahtjev za prijateljstvom razmisli dobro zašto to zapravo želiš.

- Znatiželja je najčešće glavni razlog ponovnog prijateljstva s bivšim. Želiš znati što sada radi, čim se bavi, ali i da li je spreman za novu vezu, kakva su dopisivanja na zidu i slično. Ukoliko je u pitanju samo prijateljski odnos onda možeš poslati zahtjev za prijateljstvom, no, ukoliko prevladava ovo drugo, zanima te da li ima nekog novog i tko je to, radije nemoj slati zahtjev.

- Želiš pokazati koliko ti je zapravo dobro bez njega? Bez obzira tko je kriv za prekid i koliko je vremena prošlo, pravo vrijeme je da to preboliš. Budi iskrena prema sebi, ako ti je dobro onda je dobro i nema potrebe to nekome «stavljati pod nos». Uživaj u trenutku i zaboravi na prošlost.

- Netko od vas se odselio, a ipak želite ostati u nekom kontaktu? Slobodno pošalji zahtjev, ali nemoj očekivati niti tražiti da će ti svaki dan pisati što mu se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ukoliko se želiš dopisivati preko zida i fotografija kako bi drugi pomislili da između vas još uvijek ima nešto više, nemoj slati zahtjev. Pokušaj pronaći nekog novog, zanimljivijeg i vrijednog tvoje pažnje.

I za kraj, nemoj zaboraviti činjenicu da on tebi još uvijek nije poslao zahtjev. Ukoliko nisi sigurna što napraviti radije pričekaj neka on napravi prvi korak «ponovnog prijateljstva».

tehton.covermagazin.com