Pogledajte što je Nives Celzijus, uz najdublji dekolte ikad, poručila Englezima

Nives Celzijus
Nakon što su se britanski tabloidi raspisali o njoj i njezinoj fascinaciji mladim nogometašem Rubenom Loftusom - Cheekom, Nives Celzijus jasno je dala do znanja što misli o engleskom nogometu i tome što će se događati sutra na terenu u Moskvi, kada zaigraju s hrvatskom reprezentacijom.

Ispod fotografije direktno se obratila britanskom reprezentativcu Rubenu i započela: ‘Dragi Ruben, ti si kao naslikan. Toliko si sladak i zaista je predivno gledati engleski nogomet. Ne samo zbog tvoje igre nego i zbog te sekunde kada kamera uhvati tvoje lice I kada nam svima na trenutak zastane srce. Toliko si lijep kada se smiješ da je to sigurno jedan od razloga zašto žene navijaju za Englesku. Ali žao mi je, u idućoj utakmici ne želim vidjeti svoj osmijeh'.

Potom je pjevačica objasnila zašto ne želi ponovno gledati svoju simpatiju s terena nasmijanu.

‘Hrvatska je mala zemlja. Imamo najljepše žene na svijetu koje su potpuno prirodne, a i muškarci nisu daleko od toga. Imamo najljepše more, planine, rijeke i prirodu koju nažalost ne cijenimo koliko bismo trebali. Jedan od razloga je taj što većinu Hrvata brine kako će platiti režije, kupiti kruh i preživjeti iz mjeseca u mjesec. Ali zato su tu ti rijetki trenuci kada našem narodu sve to postaje nebitno i kada nam se čini da nam je jedino nebo granica. To se događa kada igra hrvatska nogometna reprezentacija. Stoga dragi Britanci žao mi je ali Hrvatska će biti Svjetski prvak jer smo to zaslužili!', pisala je u nastavku nadahnuta Nives Celzijus koja je uvjerena u pobjedu naše momčadi.

TPORTAL.HR