Podrška Hajduka koncertu "To je moja zemlja", Poljud 09/06/2019

Podrška Hajduka koncertu "To je moja zemlja", Poljud 09/06/2019
Svoju podršku koncertnom spektaklu dali su i prvotimci nogometnog kluba Hajduk na čelu sa svojim stožerom i klubom Hajduk.

Kapetan Hajduka Domagoj Bradarić u ime svog tima kazao nam je:
"Svi igrači , treneri, čitav stožer i klub Hajduk kupili su ulaznice za koncert "To je moja zemlja". Kako u nedjelju igramo zadnju utakmicu ovog kola, pa će nam i raspored treninga biti rasterećeniji, skupit ćemo se svi kao ekipa i doći na koncert!
Veselimo se ovom događaju a već nakon koncerta čekaju nas nove obaveze. "

Na koncertu "To je moja zemlja" nastupit će ponajveća imena domaće glazbe čije vječne pjesme svi rado slušamo, uz njih se veselimo i tugujemo, uz njih živimo.

Svoje najveće hitove 9. lipnja na Poljudu uz glazbenu pratnju orkestra izvest će Dražen Zečić, Prljavo kazalište (Mladen Bodalec), Dubrovački trubaduri (Luciano Lući Capurso), Meri Cetinić, Tony Cetinski, Novi Fosili (Rajko Dujmić), Mladen Grdović, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Stijepo Gleđ Markos, Đani Maršan, Klapa Maslina, Zlatko Pejaković, Marko Perković Thompson, Krunoslav Kićo Slabinac, Miroslav Škoro, Ranko Boban i Jasna Zlokić.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kuna (u obiteljskom paketu za 4 i više kupljenih ulaznica cijena ulaznice je 60 kuna) a mogu se kupiti u TC Joker - Tommy i Tommy - Meterize  svaki dan od 10-14 te od 17 do 20 sati ,

online putem sustava croatia-tickets.com i eventim.hr,

te na svim prodajnim mjestima Eventima (poslovnice Tiska i Tisak Media, benzinske postaje Petrol, Exclusive Change mjenjačnice, Atlas Airtours, Autotrans, Dallas Music Shop, Aquarius).

Zahvaljujemo splitskim hotelima "Marmont", "Dioklecijan" i "Park" koji će biti domaćini hrvatskim pjevačkim zvijezdama za boravka u Splitu.