FOTO/VIDEO  Playboyeva zečica zapjevala: Poslušajte kako zvuči "Đavo" Soraja!

marijana, soraja, Big Brother, soraja, Big Brother, soraja, Big Brother, san, soraja, Big Brother, Big Brother, soraja, soraje, šamar, dečko, soraja, đavo, spot, soraja, tučnjava
Starleta i Playboyeva zečica Soraja Vučelić javnosti je predstavila još jedan svoj talent - pjevanje. Naime, Sara je nedavno dobila poziv za gostovanje na pjesmi "Đavo" nove nade izdavačke kuće "City Records" Davora Markovića i nakon kratkog razmišljanja odlučila prihvatiti ponudu, piše javno.hr.

Pjesma je gotov i spremna za radio postaje, a prije nekoliko dana pod redateljskom palicom Dejana Milićevića snimljen je i spot.

- U Soraji sam prepoznao temperament sličan mom te, iako njena profesija nije pjevanje, imao sam veliku želju da upravo ona gostuje na mojoj pjesmi. U pitanju je singl pod imenom "Đavo" koju je napisao Mirko Gavrić, a nedavno smo snimili i spot s Dejanom Milićevićem. Mislim da će gledateljima naša kombinacija biti izuzetno zanimljiva, a kako bi u spotu izgledali atraktivno pobrinuli su se George Stayler i Huso Čobić - pojasnio je Davor, Sorajin partner u duetu.

Kakve su vokalne sposobnosti seksi starlete, poslušajte u nastavku!