Playboyeva zečica Karissa Shannon pustila u distribuciju kućni pornić

Za taj je pothvat slavni par angažirao Vivid Entertainment, a američki mediji već pišu kako su Paris Hilton, Kim Kardashian i Pamela Anderson dobile opasnu konkurenciju.

U Vividu su "jako uzbuđeni", a mediji upozoravaju Pamelu i Paris da su dobile oštru konkurenciju

Snimka je plaćena gotovinom, nagađa se o svoti od 6 znamenaka, a ovo je prvi puta od objave privatnog pornića Pamele Anderson i Tommyja Leeja da se jedan poznati par odlučio na distribuciju vlastitog uratka, prenose američki portali.

"Jako smo uzbuđeni što ćemo distribuirati ovaj nevjerojatni video. Osim što se radi o vrlo škakljivom seksi materijalu, radi se i o prelijepoj ženi. A Sam...recimo samo da nije Smallville", kazao je predsjednik Vivida Steven Hirsch uspoređujući veličinu alata sa serijom u kojoj je glumio Jones.

Karissa je bila u središtu afere oko navodnog pornića Heidi Montag i Spencera Prata

Prošlog je mjeseca atraktivna Karissa bila u središtu skandala oko navodne krađe kućnog porno uratka koji je snimila sa starletom Heidi Montag. Bivša je Hefnerova muza tada tvrdila kako su ona i Heidi snimile kontroverzni video koji je suprug starlete, Spencer Pratt, ukrao. No kako se čini, ili Spencer ništa nije ukrao, ili su ga djevojke nagovorile da ništa ne pušta u javnost. Bilo kako bilo, Karissa je uzela muževu stvar u svoje ruke i objavila njihov pornić ne mareći više za lezbijsku avanturu s lijepom Heidi.

izvor: index.hr