Pijan spavao sa ženinom blizankom: Skužio sam kad sam napipao plastične grudi

Pijan spavao sa ženinom blizankom: Skužio sam kad sam napipao plastične grudi
Prigodno nazvani profil "NotTheSis" podijelio je s ostalima u toj online zajednici da je sve počelo kad su on i supruga odlučili otputovati u Las Vegas, kao što su to činili i ranijih godina. Njegova žena poželjela je da s njima ide i njena sestra blizanka, koja se u to vrijeme razvodila i bila depresivna.

"NotTheSis" na to je pristao, ne želeći dramiti oko toga što će im se ženina sestra pridružiti. Tu je naglasio da ga sestra ionako nije privlačila zbog njenih "plastičnih" grudi.

Njih troje spavali su u istoj sobi s dva bračna kreveta. Posljednje noći su se ponapili.

"Nakon nekoliko piva i žestica, potpuno sam zaboravio koliko sam love izgubio. Žena i ja smo krenuli u sobu, a Jody se zapričala s nekim tipom na šanku. Poželjeli smo joj sreću i otišli u sobu", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da mu je žena pomogla da nađu sobu jer su oboje bili pijani. Na kraju su došli do kreveta i srušili se u njega.

"Nekoliko trenutaka kasnije probudio sam se u mraku, pijan i napaljen. Žena je ležala sklupčana uz mene. Nisam čuo da je Jody došla pa sam mislio da je još dolje s onim tipom. Pomislio sam da je pravo vrijeme za seks. Počeo sam masirati ženina leđa pa joj skinuo gaćice. Definitivno je bila za seks jer je stenjala i zavodljivo se pomicala. Zgrabila me za njega i to je bilo dovoljno, ušao sam u nju", opisao je i dodao da je sve trajalo dvije minute.

"Počeli smo se maziti i prebacio sam se na njene grudi. Skužio sam da su jako čvrste i velike poput balona. Smrznuo sam se. Shvatio sam da sam joj poševio sestru. Nekoliko trenutaka kasnije, moja žena je upalila svjetla i vidjela nas gole, počela je urlati", napisao je.

Dodao je da se Jody tad ustala, a njegov "sadržaj" počeo je istjecati, zbog čega je žena počela plakati i istrčala je iz sobe. Na kraju je otkrio da su se on i žena razveli.

Index.hr