Petnaest neugodnih istina o seksu

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Ono što mislimo, a ne želimo izreći zasigurno je i jedna ili više od slijedećih činjenica o seksu.

1. Ponekad u misionarskoj pozi grudi proizvode zvuk kao da ispuštate plinove. Slično zvuku koji se može čuti i kada je riječ o pazuhu, ali nastaje pritiskanjem područja u grudima.

2. Ako ne koristite kondom, a on svrši u vas, curit će satima.

3. Ponekad kad je on gore pomislite: „Čovječe, izgleda prilično ružno iz ovog ugla." Isto vrijedi i za muškarce koji zasigurno nemaju najljepše mišljenje o izrazima lica žena kada su gore.

4. Neće svi uvijek doživjeti orgazam tijekom seksa. Ponekad djevojka jednostavno neće moći doživjeti orgazam samo kroz penetraciju. Ponekad muškarac možda to ne osjeća i ne može je dovesti do vrhunca. To nije ničija greška. Seks je zbrkan, ponekad čudan, smiješan ili iritirajući. Neke noći ponekad nisu za to, a ponekad ćete doživljavati orgazme koji će vas raspametiti, a da se niste pretjerano ni trudili. Poenta seksa je da vam bude lijepo i da uživate sa svojim partnerom.

5. Vlažno maženje. Predigra. Djevojka je vlažna. Dečko svrši, pa se i to umiksuje zajedno. Oboma vam treba da dođete do daha i nijedno od vas nema energije da ustane, istušira se i zamjeni plahte, pa tako zaspite, u toj kombinaciji tjelesnih tekućina.

6. Nije seksi i prelijepo kao na filmovima. Događat će se mnogo nepredviđenih situacija, kao što su poze koje odgovaraju samo jednom partneru, grčevi, čudni zvuci i još mnogo toga.

7. Kada se sredite nakon seksa, a obučete ponovno vlažno donje rublje.

8. Masturbacija je mnogo manje truda i ne morate se brinuti za drugu osobu. Idealno za ljenčine.

9. Prvi put nikada nije onako kako očekujete.

10. Ponekad će se osjetiti neugodni mirisi u zraku. Oboje znate da onaj drugi to može osjetiti, ali nitko to neće spomenuti, jer ne znate od koga dolaze takvi mirisi.

11. Ako mislite o tome da postane tvrd, postat ćete nervozni i neće postati tvrd. To je iritirajuće.

12. Ukoliko imate analni seks morate se suočiti sa time da ćete ponekad vidjeti malo izmeta. Koristite kondom i ne paničite ukoliko vidite malo smeđe boje. Zvuči grozno, ali to je istina.

13. Simultani orgazmi su veoma rijetki. Kada se radi o neiskusnim parovima, najčešće se dogodi da jedan partner ostane isfrustriran kada drugi završi.

14. Možete biti veoma znojni. Ponekad je znoj pomalo van kontrole i onaj koji je gore može kapati na vas. Nimalo seksi.

15. Rezultat može biti - dijete.

Izvor: cosmopolitan.hr