Pet stvari koje muškarci mrze kod žena

muškarac žena
Svaki dan single žene troše strašno puno energije kako bi shvatile misteriju zvanu 'muškarci', prenosi yourtango.com.

Analiziraju žensko ponašanje, muško ponašanje. Razrađuju scenarije. Raspravljaju o tome što muškarci vole, što im se ne sviđa, kako muškarci razmišljaju...

Ali možda bi se trebala zapitati što je to što muškarci ne vole kod single žena. Ako se netko slučajno pita - evo što su muškarci odgovorili:

1. Ležernost
Žene koje nisu u vezi ponašaju se previše ležerno. Ne odgovaraju na telefonske pozive, mailove, SMS-ove. Sklone su mijenjanju planova u zadnji tren. Kasne i ne cijene tuđe vrijeme.

2. Neovisnost
Iznenađeni? Nije da se muškarci žele vratiti u kameno doba, ali vole se tu i tamo osjetiti potrebni i ne dobivati stalno rečenicu: "Mogu sama" u glavu. Single žene su se potrudile organizirati njihove živote tako da ne trebaju muškarca ali onda kada je muškarac prisutan u njihovom životu one se nastave ponašati kao da su same.

3. Biološki sat
Ako biološki sat neke žene kuca tako jako da se od njegovog kucanja ne može voditi normalna konverzacija za vrijeme ručka - muškarac će to primijetiti i pobjeći glavom bez obzira. Muškarci ne vole kada su žene opterećene pitanjima u kojem smjeru ide njihova veza.

4. Žele finog, a stalno su s lošim dečkima
Dobrim dečkima je dosta slušanja priča žena koje su izlazile s egoistima, čudacima i problematičnima. I nije im jasno kako neka žena ne shvaća da njegova fotografija na Facebooku na kojoj je njezin odabranik gol do pasa ispred ogledala govori da je više zaljubljen u sebe nego u nju. Muškarcima je zlo od žena koje stalno govore da su same zato jer ne mogu naći "dobrog" muškarca.

5. Kućni ljubimci
Kada žena svog ljubimca tretira kao bebicu to muškarce izluđuje. Nema ništa loše u tome da žene vole svoje kućne ljubimce ali kada razgovaraju s muškarcem ne bi ga trebali spominjati svakih deset minuta.
net.hr